HORSKÝ HOTEL JELÍNEK - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský hotel Jelinek *** se nachází v krásném prostředí Jizerských hor, v oblíbeném lyžařském a turistickém středisku Bedřichov v Jizerských horách.

Hotel Jelínek *** má ideální polohu pro vyznavače všech druhů turistiky, a je tak ideálním místem ke strávení klidné i aktivní dovolené. Svým uspořádáním je hotel vhodný jak pro skupinové, tak individuální ubytování, pro sportovce i ty, kteří touží prožít klidnou dovolenou a načerpat energii. Zajímavé programy jsme připravili pro seniory, pro které jsou vycházkové trasy Jizerských hor ideální a vyhledávané a v neposlední řadě jsou zde vítány také rodiny s dětmi, neboť hotel je pro rodiče a jejich děti přímo ideální. Na děti myslíme nejen ve stravování, kde jsme pro děti připravili chutná a zdravá jídla a svačinky, ale i ve volnočasových aktivitách.

Hotel Jelínek nabízí svým návštěvníkům komfortní ubytování v příjemném prostředí rodinného horského hotelu.

Kapacita hotelu Jelínek je 75 lůžek ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a s možností přistýlky.

Hotelová herna slouží jak našim nejmenším návštěvníkům, tak i těm, kteří chtějí pro sebe něco udělat a využijí některé z našich pobytových nabídek a přijdou si k nám zacvičit.

Základní vybavení herny- stůl pro stolní tenis, & . 34; fotbálek& . 34; , šipky, branky - míč... . hračky pro děti do 5 let.

Dětské hřiště

V těsném sousedství hotelu je nové, krásné dětské hřiště, se spoustou houpaček, skluzavek a prolézaček pro malé i větší děti.

Hotelová zahrada

Pod hotelem lze využít hotelovou zahradu, kde pro Vás i Vaše děti připravíme pravý prázdninový zážitek v opékání vuřtů.

V recepci a restauraci je WiFi připojení zdarma.

Hotel Jelinek disponuje také prostory pro úschovu Vašich lyží, kol nebo i dětských sáněk. V případě zájmu o úschovu těchto věcí stačí pouze kontaktovat recepci, kde Vám zapůjčí klíčky ke skříňkám.

Úschovna je pro naše hosty ZDARMA.

HORSKÝ HOTEL JELÍNEK ubytování v hotelu

Vlastní sociální zařízení, konferenční stolek s židlemi, lůžkoviny, povlečení, ručníky, toaletní papír. Pokoje jsou i během pobytu každé 3 dny uklízeny a ručníky jsou vyměněny.

Recepce

Recepce je Vám k dispozici denně od 8:30 hodin do 17 hodin. Zde Vám velice rádi poskytneme veškeré informace o hotelu, jeho okolí a možnostech rekreačního a sportovního vyžití. Rádi Vám pomůžeme naplánovat výlet a poradíme s jeho fyzickou náročností.

Gastronomie

Snídaně

Pro hotelevé hosty od 8:00 do 9:30 hodin.

Restaurace

Restaurace je v provozu denně od 11:00 hodin do 20 hodin. Ochutnat zde můžete z pestré denní nabídky hotových jídel. V nabídce máme také výborné minutky. V hotelu Jelínek nezapomínáme ani na naše malé strávníky, a tak je zde pečlivě připravovaná nabídka dětských jídel.

V naší restauraci se snažíme připravovat jídla ze sezónních potravin, klademe důraz na čerstvost a pestrost.

Restaurace disponuje kapacitou 100 míst a je rozdělena na dvě zcela oddělené části. Zadní část, která má kapacitu 80 míst, je převážně využívána skupinovými zájezdy nebo rodiči s dětmi, kteří nechtějí být rušeni ostatními host

Vinárna

Hotel Jelínek svým hostům nabízí také stylové posezení u dobré sklenky vína ve své hotelové vinárně.

Vína pro naši vinárnu jsou pečlivě vybírána a dovážena pro Vás z Habánských sklepů a Mutěnic.

Hotelová vinárna je otevřena dle obsazenosti hotelu od 21 hodin do 24 hodin.

Okolí hotelu a Bedřichov

Okolí hotelu také nabízí řadu příležitostí k pěší a cyklo turistice. V zimních měsících je v okolí mnoho velmi dobře značených a denně udržovaných běžeckých tratí – Jizerská magistrála. V těsné blízkosti hotelu je komplex lyžařských vleků a tratí všech náročností s možností nočního lyžování. V létě lze využít možnost koupání v přírodním koupališti nebo pronájem tenisových kurtů.
Bedřichov leží pouhých 8 km od Liberce, který nabízí spoustu možností kulturního i sportovního vyžití, jako je například plavecký bazén, centrum Babylon s aquaparkem, ZOO a botanickou zahradou. Velice oblíbený je výlet lanovou dráhou na Ještěd. Doporučujeme rovněž návštěvu 8 km vzdáleného Jablonce nad Nisou - města skla a bižuterie, s možností zajištění exkurze do některé ze sklářských firem s ukázkou výroby.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL JELÍNEK - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah