HARMONY RESORT JAVORNÍK - Čtyřkoly

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Náš rodinný penzion Harmony Resort Javorník se nachází uprostřed přírody v obci Javorník, blízko řeky Sázavy.

Toužíte-li si zasportovat či jen odpočinout od neduhů dnešní doby, přijít na jiné myšlenky a harmonizovat své tělo, jste na správném místě. Zapomeňte na všední starosti, zpomalte a odpočiňte si. Dobré jídlo, čistý vzduch, ticho uprostřed přírody a dostatek pohybu Vám znovu dodá energii a radost do života. Ubytovat se můžete v nově zrekonstruovaných dvoulůžkových pokojích či apartmá. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a sprchu. Váš zážitek bude ještě umocněn úžasnou zahradou a pohodovým venkovním posezením. Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

HARMONY RESORT JAVORNÍK ubytování v pensionu

Hostům jsou k dispozici dvoulůžkové pokoje a apartmá s možností přistýlky, která je vhodná pro jednoho dospělého, nebo dvě děti do 12-ti let. Pro nejmenší děti je možné zapůjčit si dětskou postýlku.

Recepce

Check-in je možný od 14:00 do 20:00 hodin. Check-out je do 10:00 hodin.

Gastronomie

Stravování je zajištěno v naší restauraci „a la carte“. Cena zahrnuje snídani. Nabízíme možnost přípravy pokrmů dle Vašich přání v naší restauraci.

Okolí pensionu a Čtyřkoly

Pobyt v penzionu je výborným výchozím bodem pro mnoho výletů, cyklotras a sportovních zážitků. Ať už se rozhodnete trávit dovolenou na kole, koních, pěší túře, sjet Sázavu, absolvovat lezecký či golfový kurz, budeme Vám nápomocni a rádi Vám doporučíme aktivitu vhodnou pro Vás.

Rádi Vám poradíme, kam vzít děti za zábavou či za zvířátky, která zajímavá místa v okolí doporučujeme navštívit.

Rezervovat ubytování v HARMONY RESORT JAVORNÍK - Čtyřkoly

Nejbližší ubytování v Čtyřkolech a okolí

Ubytování Čtyřkoly

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah