CHALUPA ROMANA MNICHOVICE

Více o chalupě

Popis ubytování

Prvorepubliková chalupa po čerstvé rekonstrukci, zasazená do malebné krajiny v Ladově kraji. Pozemek je celý oplocen. K dispozici je zahradní bazén, venkovní i vnitřní posezení. Nově k dispozici sudová sauna a koupací sud.

V okolí je veškerá občanská vybavenost (potraviny, večerka, restaurace, řeznictví, cukrárna, lékárna, bus, vlak atd.) je to pár kroků jak na náměstí, tak do krásné přírody. Dům leží skoro na trase Mikešovy cesty, 250m. Okolní krajina musí okouzlit snad každého. Najdete zde spoustu zajímavých cílů jak pro pěší turistiku, tak pro kolo. V letních měsících potěší okolní lesy nejen houbaře. Koupání můžete nalézt v nedalekém Struhařově, Jevanech, ale třeba také v řece Sázavě (okolí Čerčan, Chocerad…). V zimních měsících lze navštívit sjezdovku Šibeniční vrch, nebo krásné trasy na běžky okolo Klokočné, nebo Voděradské Bučiny, Struhařov.

CHALUPA ROMANA MNICHOVICE ubytování v chalupě

Jedná se o dvougenerační domek s jedním vchodem. V přízemí se nachází zařízená kuchyň s lednicí, mrazákem, indukční deskou, mikrovlnkou, myčkou a spoustou kuchyňských spotřebičů (konvice, espresso, toustovač, mixér, šlehač atd). Obývací pokoj tvoří s kuchyní jednu místnost. V obýváku je TV, sedací souprava, která může posloužit jako přistýlka. Z obýváku je přístup do ložnice s manželskou postelí a dětskou postýlkou. V 1. patře je rovněž ložnice - obývací pokoj s malou kuchyňskou linkou, ledničkou, indukčním vařičem, varnou konvicí, TV. V místnosti je 1× lůžko a rozkládací sedací souprava, která může rovněž posloužit jako přistýlka. Dále v patře najdete ložnici a ložničku. V ložnici je krásná manželská postel pro 2 osoby. Ložnička je malinká, ale pro přespání jednoho člověka poslouží. V přízemí se nachází koupelna s umyvadlem, WC, sprchovým boxem a pračkou. V patře je koupelna s umyvadlem, vanou, WC a pračkou.

Rezervovat ubytování v CHALUPA ROMANA MNICHOVICE

Nejbližší ubytování v Mnichovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah