HOTEL NA ZÁMEČKU - Kaliště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově vybudovaný lovecký Hotel na Zámečku se nachází v turisticky lákavé lokalitě Posázaví a přesto v blízkosti Prahy. Restaurace a hotel Posázaví Na zámečku nabízí hostům příjemné ubytování na klidném místě.

Hotýlek na Zámečku se nachází v malebné oblasti, kde se narodil malíř Josef Lada. Je postavený ve stylu loveckého zámku, saunu, venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi.

Hotel nabízí komfortní ubytování, vinárnu, grilovací věž, restauraci a šlechtický salonek -Hotel je vybudován z divokého kamene, stylizovaný historickým zámeckým nábytkem a dekorován loveckými trofejemi -Pro hosty je k dispozici venkovní bazén, půjčovna koloběžek, paintball, vodní sporty (řeka Sázava) a jiné aktivity

Vlakové nádraží Hvězdonice je 700 metrů daleko a bezplatné parkování je možné na místě.

HOTEL NA ZÁMEČKU ubytování v hotelu

Moderně zařízené dvoulůžkové, třílužkové nebo čtyřlůžkové pokoje s vlastní koupelnou a TV nebo společnou koupelnou.

Za přistýlky pro maximálně 2 starší děti nebo dospělé se platí 11 EUR na osobu a noc.

Maximální počet přistýlek na pokoji je 2.

Přistýlky jsou na vyžádání a musejí být potvrzeny hotelem.

Recepce

11:00 - 23:00 každý všední den

Gastronomie

K vynikajícím ubytovacím službám našeho penzionu Na zámečku samozřejmě patří i chutná a kvalitní kuchyně. Zakládáme si na přípravě jídel z čerstvých surovin. Naše domácí kuchyně se přizpůsobí Vašim chutím i dietetickým potřebám.
Na výběr máte z klasických teplých i studených pokrmů. V našem jídelníčku naleznete také speciality šéfkuchaře. Ochutnejte vynikající vína z naší vinotéky - rádi Vám doporučíme vhodný druh vína k vybranému pokrmu.
Pokud si místo vína raději vychutnáte pivo, využijte naší nabídky piv z malých i velkých pivovarů. V letních měsících pro hosty připravujeme venkovní posezení s grilováním!

Okolí hotelu a Kaliště

Lesy, pole, louky, řeka, rybníky, velké množství cyklostezek, pěších tůr a vyžití jak pro malé tak velké.

Hotýlek Na Zámečku stojí 50 metrů od řeky Sázavy. Můžete si pronajmout kánoe, šlapadla, jízdní kola a skútry. K dispozici je dětské hřiště. Lze si také pronajmout Hummer a na požádání lze zajistit výuku jízdy s nakladačem, let horkovzdušným balonem a projížďku v kočáře taženém koňmi.

Hotýlek leží 22 minut jízdy od hradů Šternberk a Štiřín a 20 km od zámku Konopiště. Golf a bowling si můžete zahrát ve Vojkově, 15 km daleko. Lyžařský areál Šibeniční Vrch je vzdálený 10 km a tenisové kurty najdete v Říčanech (17 km). Aquapalace Praha je vzdálen 10 minut jízdy.

Rezervovat ubytování v HOTEL NA ZÁMEČKU - Kaliště

Nejbližší ubytování v Kališti a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah