HOTEL AKADEMIE NAHÁČ - Chocerady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel se nachází v překrásném prostředí Posázavského kraje a je významným konferenčním centrem s mimořádným vybavením a příjemnou přátelskou atmosférou. Hotelový komplex nabízí vždy maximální pohostinnost, vysoký komfort v oblasti služeb a ubytování.

Hotel disponuje kapacitou 50 pokojů, ve kterých je možné ubytovat 101 osob na pevných lůžkách, k dispozici jsou i přistýlky a dětské postýlky.

Relaxační služby: bowlingové dráhy, víceúčelové hřiště, wellness Wine& SPA, petangue, dětský koutek a venkovní hřiště, půjčovna kol a koloběžek.

Hotelové parkoviště, možnost parkování autobusu.

HOTEL AKADEMIE NAHÁČ ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou typu twin (oddělené postele) a k základnímu vybavení patří TV, telefon s přímou volbou, možnost připojení k internetu, lednice nebo minibar, koupelna se sprchou a WC. Polovina pokojů má venkovní terasu, na které je možné v letním období posedět a čtyři pokoje jsou řešené jako podkrovní.

Na rozdíl od standardních pokojů jsou apartmá vybavena minibarem mají oddělenou koupelnu od WC a koupelna je vybavena vanou, fénem a k dispozici jsou župany. Na apartmá je nerozdělitelné dvoulůžko. Lze zde připravit také přistýlku pro 2 osoby. Všechna čtyři apartmá mají venkovní terasu.

Recepce

00:00 - 24:00

Gastronomie

Hotelová restaurace s lobby barem nabízí kapacitu až pro 200 hostů. Celodenní provoz nabízí hostům možnost snídaní obědů i večeří.

Okolí hotelu a Chocerady

V okolí je k dispozici mnoho památek - Konopiště, Jemniště, Český Šternberk, Sázava.

Rezervovat ubytování v HOTEL AKADEMIE NAHÁČ - Chocerady

Nejbližší ubytování v Choceradech a okolí

Ubytování Chocerady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah