APARTMÁN RŮŽENKA - Veselí nad Lužnicí

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán u Růženky je moderně zařízený podkrovní apartmán, ve Veselí nad Lužnicí v Jižních Čechách. V klidné lokalitě nedaleko centra města. Celoroční ubytování pro 2 - 4 osoby.

V obývacím pokoji TV s připojením WiFi, jídelní kout a dvě lůžka, ložnice 2 lůžka, koupelna se sprchou a WC, topení elektrické. Dětský (suchý relaxační) bazének s míčky. Apartmán má vlastní vchod po venkovním schodišti. Malá předzahrádka s posezením a grilem, parkování u objektu. Parkování je možné přímo u apartmánu.

APARTMÁN RŮŽENKA ubytování v apartmánu

Podkrovní apartmán 1+kk: 1 ložnice, obývák, koupelna se sprchou, wc. Vybavený kuchyňský kout: trouba se sklokeramickou deskou, lednička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice. V obývacím pokoji TV, jídelní kout a dvě lůžka, topení elektrické, WiFi připojení, suchý relaxační bazének s míčky. Lůžkoviny a povlečení jsou v ceně apartmánu, ručníky a osušky nedáváme!

Gastronomie

Stravování vlastní. Obchod, restaurace 300 m.

Okolí apartmánu a Veselí nad Lužnicí

Koupání v zatopených pískovnách 1, 5 (písečné pláže), jez Nežárka 1 km, v okolí četné rybníky, aquapark Hluboká nad Vltavou 20 km. Zámek Jindřichův Hradec, Červená Lhota, Hluboká nad Vltavou, Třeboň (do 30 km). Historické město Tábor kde můžete navštívit zoo Větrovy, muzeum čokolády. V okolí rybník Svět, Horusický rybník, Rožmberk.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN RŮŽENKA - Veselí nad Lužnicí

Nejbližší ubytování ve Veselí nad Lužnicí a okolí

Ubytování Veselí nad Lužnicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah