PENZIÓNEK NA MLÝNĚ KRKAVCI - Veselí nad Lužnicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Klidné ubytování v Penziónku na Mlýně Krkavci.

Penziónek na Mlýně Krkavci nabízí cenově dostupné ubytování na samotě u lesa a vody. Ubytovací prostory jsou jednoduše a vkusně zařízeny. Poznávací i sportovní vyžití dělá z tohoto penziónku ideální místo pro dovolenou jak pro rodiny, tak pro party přátel. Součástí objektu je i hospůdka. K dispozici je také zahrada s dětským hřištěm a ohništěm.

PENZIÓNEK NA MLÝNĚ KRKAVCI ubytování v pensionu

Ubytování je nabízeno ve 4 apartmánech s kapacitou 3 - 5 lůžek. Všechny jsou jednoduše zařízeny postelí, vybavenou kuchyňkou s mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, lednicí, mrazákem, dvouplotýnkovým vařičem. Každý apartmán má vlastní koupelnu se sprchou a WC. Televize na pokojích nejsou.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hostům je k dispozici vybavená kuchyňka v každém apartmánu. Občerstvit se můžete v hospůdce, která nabízí alko i nealko nápoje. Na oběd či večeři můžete zajet do nedalekého Veselí nad Lužnicí (3,5 km).

Okolí pensionu a Veselí nad Lužnicí

Klidné prostředí CHKO Třeboňsko vybízí k výletům, v okolí je hned několik turistických a cyklistických tras. V řeče Nežárce, tekoucí téměř pod okny mlýna, si rybáři mohou v klidu zachytat - mezi nejčastější úlovky zde patří štika, candát nebo tloušť. Na přírodní koupaliště Vlkovská pískovna je to zhruba 5 km. Milovníkům památek se vyplatí zajet si na zámek Červená Lhota (15 km) nebo do Jindřichova Hradce (16 km).

Rezervovat ubytování v PENZIÓNEK NA MLÝNĚ KRKAVCI - Veselí nad Lužnicí

Nejbližší ubytování ve Veselí nad Lužnicí a okolí

Ubytování Veselí nad Lužnicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah