HOTEL LUCIA - Veselí nad Lužnicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel je celý zasazen do vzrostlé zeleně ostrova tvořeného soutokem řek Lužnice a Nežárky. Je ideálně situován pro cykloturistiku, vodáctví a jiné vodní sporty, včetně rybaření na jihočeských rybnících, turistiku a návštěvy hradů a zámků v okolí (Červená Lhota, Hluboká nad Vltavou, Bechyně a další). Ke koupání je v letních měsících možné využít Veselskou pískovnu s pláží, která se nachází pouze 1 km od hotelu. Zároveň je možné si pronajmout tenisový kurt, který se nachází přímo vedle hotelu. V zimních měsících je možné navštívit např. nedaleký zimní stadion pro veřejné bruslení.

Celková kapacita hotelu činní celkem 52 pokojů se 125 lůžky. Všechny pokoje hotelu mají vlastní sociální vybavení, balkón nebo terasu a TV. 2 pokoje jsou bezbariérově upraveny. V přízemí hotelu Lucia je restaurace s nekuřáckou vinárnou/kavárnou, s vlastní kuchyní nabízející tradiční jídla české i mezinárodní kuchyně. Naše restaurace zajišťuje také stravování pro početné skupiny a kompletní zajištění svatebních balíčků, pohřebních hostin, večírků, rautů a jiných akcí. Je možné si také pronajmout salonek (cca 35 míst) pro různé prezentační a firemní akce. Za pěkného počasí je u nás i možnost posezení na venkovní terase před hotelem.

Hotel disponuje vlastním rozsáhlým parkovištěm přímo před budovou, které je k dispozici pro naše hotelové hosty zdarma. Vstup na recepci je bezbariérový a disponujeme také nákladním výtahem.

Regionem prochází dálková cyklistická stezka Greenways. Dvě naučné stezky Veselské pískovny a Borkovická blata, která Vás seznámí poučnou formou s místní faunou a flórou.

Těšíme se na Vaši návštěvu...

HOTEL LUCIA ubytování v hotelu

Celková kapacita hotelu činní celkem 52 pokojů se 125 lůžky. Všechny pokoje hotelu mají vlastní sociální vybavení, balkón nebo terasu a TV. 2 pokoje jsou bezbariérově upraveny. Hotel disponuje vlastním rozsáhlým parkovištěm přímo před budovou, které je k dispozici pro naše hotelové hosty zdarma. Vstup na recepci je bezbariérový a disponujeme také nákladním výtahem.

Recepce

7:00 - 22:00

Gastronomie

V přízemí hotelu Lucia je restaurace s nekuřáckou vinárnou/kavárnou, s vlastní kuchyní nabízející tradiční jídla české i mezinárodní kuchyně. Naše restaurace zajišťuje také stravování pro početné skupiny a kompletní zajištění svatebních balíčků, pohřebních hostin, večírků, rautů a jiných akcí. Je možné si také pronajmout salonek (cca 35 míst) pro různé prezentační a firemní akce. Za pěkného počasí je u nás i možnost posezení na venkovní terase před hotelem.

Okolí hotelu a Veselí nad Lužnicí

Hotel je celý zasazen do vzrostlé zeleně ostrova tvořeného soutokem řek Lužnice a Nežárky. Je ideálně situován pro cykloturistiku, vodáctví a jiné vodní sporty, včetně rybaření na jihočeských rybnících, turistiku a návštěvy hradů a zámků v okolí (Červená Lhota, Hluboká nad Vltavou, Bechyně a další). Ke koupání je v letních měsících možné využít Veselskou pískovnu s pláží, která se nachází pouze 1 km od hotelu. Zároveň je možné si pronajmout tenisový kurt, který se nachází přímo vedle hotelu. V zimních měsících je možné navštívit např. nedaleký zimní stadion pro veřejné bruslení.

Rezervovat ubytování v HOTEL LUCIA - Veselí nad Lužnicí

Nejbližší ubytování ve Veselí nad Lužnicí a okolí

Ubytování Veselí nad Lužnicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah