PENSION KLÁRA - Benecko

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Klára nabízí ubytovní přímo u sjezdovky.

Pension Klára se nachází v Benecku přáímo u sjezdovky a poskytuje ubytování ve tří až sedmilůžkových pokojích s vlastní koupelnou. Hosté mohou využívat také venkovní posezení na terase s možností opékání na ohni, pro děti je připraveno hřiště, v letních měsících venkovní bazén. Společenská místnost s TV slouží zároveň jako jídelna. /schovna lyží / kol. Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu zdarma.

PENSION KLÁRA ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny třílůžkové, čtyřlůžkové a rodinné sedmilůžkové pokoje se dvěma ložnicemi. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

V ceně ubytování je polopenze podávaná v jídelně, která přes den slouží jako společenská místnost. V okolí je několik dalších restaurací.

Okolí pensionu a Benecko

V okolí se lze věnovat převážně turistice, cyklistice a lyžování. Benecko je v zimní sezóně oblíbeným cílem lyžařů, nachází se zde mnoho sjezdovek různých obtížností, ze kterých si vybere začátečník i zkušený lyžař. V letních měsících okolní příroda přímo vybízí k výletům a procházkám, ať už pěšky, tak na kole. Za návštěvu stojí hora Žalý a její rozhledna, hrad Dolní Štěpanice, , zámek Vrchlabí a mnoho dalších.

Rezervovat ubytování v PENSION KLÁRA - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah