PENSION HOLUBEC - Benecko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hledáte ubytování s příjemnou atmosférou rodinného typu? Pension Holubec je tady právě pro Vás. Nabízíme ubytování ve vkusně zařízených dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky a v jednom rodinném apartmánu.

Hostům je k dispozici jídelna s kuchyňským koutem (vč. vybavení) a společenská místnost se stolním tenisem a dětským koutkem. Příjemnou atmosféru v jídelně dotvářejí kachlová kamna. V jídelně je k dispozici dětská jídelní židlička. Posezení na terase s výhledem do kraje je také velmi příjemné, pro Vaši pohodu a relax jsou připravena i lehátka. Na terase je umístěn velký litinový gril, který je našim hostům taktéž k dispozici. Hlavně je ale na terase hostům – a pochopitelně nejen těm nejmenším - k dispozici bazén (ca 5 × 5 metrů).

PENSION HOLUBEC ubytování v pensionu

Nabízíme ubytování ve vkusně zařízených dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky a v jednom rodinném apartmánu. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a ledničkou. Pro naše nejmenší návštěvníky rádi připravíme dětskou postýlku (samozřejmě bez příplatku).

Okolí pensionu a Benecko

Jsme členy Sdružení pro rozvoj cestovního ruchu na Benecku Se slevovou kartou Krkonoše Regioncard Benecko, kterou si u nás můžete zakoupit, můžete v zimě čerpat řadu výhod (celkem více něž 250 slev) – jízdné na lanovkách a lyžařských vlecích, v půjčovnách lyžařského vybavení, v lyžařských školách, ve vybraných restauracích, vstupné do muzeí a řada dalších sportovních i nesportovních aktivit, a to na celém území Krkonoš, jak v Čechách, tak v Polsku. Ca 100 metrů od našeho pensionu se nachází hřiště provozované místním sportovním klubem, kde je možno hrát tenis, volejbal, nohejbal či floorbal. Toto hřiště sportovní klub nabízí k využití zdarma, a to včetně zapůjčení sportovního vybavení. Půjčování tohoto vybavení probíhá v našem pensionu.

Rezervovat ubytování v PENSION HOLUBEC - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah