PENZION BENECKO171

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování u Brožků, to je Penzion Benecko 171. Rodinný penzion na horách s krásnými výhledy do okolí. V ubytovací části Penzionu Benecko 171 nabízíme tři dvoulůžkové pokoje a jeden pokoj čtyřlůžkový. Možnost i přistýlky. V každém pokoji je zvlášť sociální zařízení. K dispozici je společenská místnost s vybavenou kuchyňkou, venkovní bazén a posezení. Všechny místnosti jsou pokryty rychlou wi-fi a nabízejí krásný výhled.

Ubytování u Brožků, to je Penzion Benecko 171

Penzion Benecko 171 je rodinný penzion na horách s krásnými výhledy do okolí. V ubytovací části nabízíme tři dvoulůžkové pokoje a jeden pokoj čtyřlůžkový. Možnost i přistýlky. V každém pokoji je zvlášť sociální zařízení. Z pokojů je krásný výhled do širokého okolí.

Ve spodní části domu je mini fitcentrum s rotopedem, běhácím pásem a pinpongovým stolem. Pro lyže a kola je zde lyžárna a sušáky na lyžařskou obuv. Před domem je venkovní bazén, minihřiště pro děti, možnost posezení venku včetně grilování a relaxace ve výřivce. Vlastní parkoviště pro hosty penzionu.

PENZION BENECKO171 ubytování v pensionu

Největší pokoj slouží jako společenská místnost s kuchyňkou, kde je možnost vaření. K dispozici je lednice, mikrovlnná trouba, kávovar, varná konvice a veškeré nádobí. Hosté mohou využít i televizor s DVD.

Gastronomie

Pro zájemce zajišťujeme snídaně.

Okolí pensionu a Benecko

Obchod, pošta, dům služeb, vleky, restaurace v dosahu 200–400 metrů. 200 metrů od domu je také velké hřiště na tenis, nohejbal a voleybal. V zimě je zde kluziště.

Rezervovat ubytování v PENZION BENECKO171

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah