PENSION U VÁŇŮ - Benecko

Více o pensionu

Popis ubytování

Vítáme Vás v penzionu U Váňů, který se nachází v malebné obci Benecko. Náš penzion Benecko nabízí klidné, rodinné ubytování na Benecku v přírodě.

Penzion Benecko je situován ve středu obce ostatně jako všechny chaty v Benecku, to znamená výhodnou pozici, pro kulturní i sportovní život. Vše je v docházkové vzdálenosti a většina výletů je zahájeno právě ze samotného centra. Naše chata Benecko je vhodná pro rodiny s dětmi, jelikož dětské vleky a vyžití pro děti se nachází přímo u penzionu. V létě je pro klienty naší chaty na Benecku k dispozici venkovní bazén. U bazénu je pro vás připraveno příjemné posezení u kamenného krbu s krásným pohledem na západ slunce.

PENSION U VÁŇŮ ubytování v pensionu

Nabízíme 2X čtyřlůžkový pokoj a jeden dvoulůžkový pokoj. Každý pokoj je vybaven skříní, stolem a židlemi, TV + satelit, sedací souprava, ve společných prostorách (jídelní místnost: stoly a židle, kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, lednička; chodba: mycí kout, mikrovlnná trouba; v kuchyni je veškerý potřebný inventář.

Gastronomie

Najíst se můžete v nedaleké restauraci, či si můžete uvařit vlastní pokrm ve vybavené, společné kuchyni.

Okolí pensionu a Benecko

Penzion se nachází v samém centru obce Benecko a tato pozice nabízí snadnou dostupnost obchodů, restaurací, všech sjezdových tratí, centra zábavy a služeb, autobusové zastávky a volnočasových aktivit (snowtubing). Výlety je možné v jakémkoliv ročním období. Od léta do podzimu jezdí cyklobus do Harrachova. Cesta do Špindlerova mlýna je od jara do prvního sněhu průjezdná na kole nebo vhodná k dlouhé procházce. V zimě je tato cesta velice žádaná pro běžkaře. Na běžkách, kolech a nebo pěšky se dá dostat úplně všude. Tratě i cesty jsou přizpůsobeny pro tento druh výletů.

Rezervovat ubytování v PENSION U VÁŇŮ - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah