APARTMÁNY ALEX - Benecko

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Alex se nacházejí v srdci Krkonoš, v centru vzdušných lázní Benecka a jsou vhodné pro příjemnou rodinnou dovolenou.

Apartmány Alex jsou vhodné ke krátkodobému pronájmu. Jedná se o 4 nové, kompletně vybavené apartmány. Apartmány se nacházejí v srdci Krkonoš, v centru vzdušných lázní Benecka. Každý z nich je situován do jiného krkonošského řemesla (dřevařský, tkalcovský, lyžařský a sklářský). V každém apartmánu je kompletně vybavena kuchyň s vestavěnými spotřebiči, lednicí, mikrovlnou troubou, topinkovačem, dále v každém apartmánu najdete vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC, Full HD televizor s USB vstupem, rádio a WIFI.

APARTMÁNY ALEX ubytování v apartmánu

Všechny apartmány jsou vybaveny kuchyňkou, vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC, Wi-Fi připojení k internetu a plochou TV.

Gastronomie

Všechny apartmány disponují kuchyňkou, kde si hosté mohou uvařit vlastní pokrmy.

Okolí apartmánu a Benecko

Krásné místo v klidné části centra Benecka jako stvořené k rodinné dovolené. V centru bowling bar, restaurace, letní tubing park a horské káry pro malé i dospělé s dětským pískovištěm, restaurace v dosahu, masáže, kosmetika, kadeřník, pedikůra, sauna, výřivka (na objednání), spousta turistických i cyklistických možností po celých Krkonoších. V letních měsících Vás doveze cyklobus na výlety po celých Krkonoších jak s kolem, tak bez kola tam i zpět na výlet.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ALEX - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 

  • APARTMÁNY BENECKOAPARTMÁNY BENECKO - 0.4 km
    • ubytování v apartmánu za 1750 Kč
    • apartmán nabízí levné pobytové balíčky

Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah