PENSION&HOSTEL CITY CENTER PRAGUE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion& Hostel City Center Prague se nachází pímo uprostřed centra Prahy pouhých 7 minut pěšky od Václavského náměstí, nabízí ubytování v klidných pokojích, situovaných v  zadních blocích  daleko od hlavní ulice.

Akce do odvolání: ! Káva a čaj k dispozici zdarma po celou dobu pobytu. !

Penzion& Hostel City Center Prague se nachází pímo uprostřed centra Prahy pouhých 7 minut pěšky od Václavského náměstí, nabízí ubytování v klidných pokojích, situovaných v  zadních blocích  daleko od hlavní ulice.

Do města je snadné spojení veřejnou dopravou z nejbližší stanice metra „Karlovo náměstí“ linka B (žlutá barva), ke které je to asi 2 minuty cesty. K další stanici metra „I. P. Pavlova“ je to od nás 1 stanici tramvají. V blízkosti této lokality je mnoho historických a kulturních stredisek, jako Národní divadlo, Karlův most, Václavské náměstí a Staroměstské náměstí.  

K dispozici je mikrovlnná trouba, vysoušeč vlasů žehlička a varná konvice jsou zdarma k zapůjčení na recepci. Bezplatné Wi-Fi spojení je funkční ve všech pokojích a přilehlých částech pensionu.

PENSION&HOSTEL CITY CENTER PRAGUE ubytování v pensionu

Penzion nabízí ubytování v jednolůžkovém, dvoulůžkovém, třílůžkovém, čtyřlůžkovém (+ s extra přistýlkou) nebo v šestilůžkovém pokoji. Pokoje jsou en-suite soukromé, každý z nich má vlastní záchod, sprchu, některé také i bidety. Některé pokoje namají vlastní sociální zařízení. Všechny pokoje v hotelu jsou nekuřácké. Mikrovlnka, fén, varná konvice jsou k dispozici na recepci a zdarma k vypujčeni.
Pension nabízí ubytování v klidných pokojích, i přes jeho lokalitu v centru města. Pokoje jsou umístěné v zadní části budovy daleko od hlavní ulice.

Recepce

Recepce je otevřena od 9:00 -22:00

Gastronomie

Snídaně je k  dispozici za poplatek, vouchery se obdrží na recepci

Okolí pensionu a Praha

Penzion/Hostel je vzdálen jen asi 3 minuty chůze od Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN) jedné z největších nemocnic v České republice. Naproti přes ulici se nachází minimarket. V okolí se též nachází řada restaurací, kaváren, barů, pivnic, fastfoodů, supermarketů, nočních supermarketů a jiných služeb.

Rezervovat ubytování v PENSION&HOSTEL CITY CENTER PRAGUE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah