CASTOR APARTMENT - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Castor je prostorný apartmán vhodný až pro 5 osob, který se nachází přímo v centru Prahy!

Poloha apartmánu je opravdu jedinečná. Václavské náměstí je vzdálené jen pár minut a pokud se vydáte jen o několik minut dál, dostanete se přímo na Staroměstské náměstí. Apartmán má velký obývací pokoj s rozkládací pohovkou a jídelní částí a ložnici s manželskou postelí. Koupelna je vybavena vanou, WC je samostatné. Kuchyňský kout je zrekonstruovaný a plně vybavený. Přijeďte se ubytovat do světlého a pohodlného apartmánu v centru města! Poplatek za závěrečný úklid ve výši 45 € není v ceně ubytování.

CASTOR APARTMENT ubytování v hotelu

Apartmán má velký obývací pokoj s rozkládací pohovkou a jídelní částí a ložnici s manželskou postelí. Koupelna je vybavena vanou, WC je samostatné. Kuchyňský kout je zrekonstruovaný a plně vybavený.

Gastronomie

V okolí apartmánu je spousta restaurací, kaváren a barů. Máte i možnost uvařit si u sebe v apartmánu v plně vybavené kuchyni.

Okolí hotelu a Praha

Poloha apartmánu je opravdu jedinečná. Václavské náměstí je vzdálené jen pár minut a pokud se vydáte jen o několik minut dál, dostanete se přímo na Staroměstské náměstí. K dispozici je také hromadná doprava (zastávka tramvaje hned vedle domu a stanice metra jen 3 minuty chůze) - s velmi dobrým spojením do areálu Pražského hradu a Starého Města.

Rezervovat ubytování v CASTOR APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah