POLLUX APARTMENT - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Pollux je útulný apartmán vhodný pro 2 osoby, který se nachází v centru Prahy. Samotný apartmán je ideální pro 2 osoby, kteří hledají pohodlí, moderní design a umístění v centru. Obývací pokoj je vybaven manželskou postelí a místem pro posezení. Plně vybavený kuchyňský kout je umístěn odděleně, hned vedle obývacího prostoru. V koupelně je sprchový kout. Vestavěné patro je vhodné jako skladovací prostor. Přijeďte si vychutnat skvělou polohu a útulnost apartmánu Pollux! Poplatek za závěrečný úklid ve výši 25 € není v ceně ubytování.

POLLUX APARTMENT ubytování v apartmánu

Samotný apartmán je ideální pro 2 osoby, kteří hledají pohodlí, moderní design a umístění v centru. Obývací pokoj je vybaven manželskou postelí a místem pro posezení. Plně vybavený kuchyňský kout je umístěn odděleně, hned vedle obývacího prostoru. V koupelně je sprchový kout. Vestavěné patro je vhodné jako skladovací prostor.

Gastronomie

V okolí apartmánu se nachází celá řada kaváren a restaurací. ubytovaní hosté si tak mohou vybírat z domácí i zahraniční kuchyně.

Okolí apartmánu a Praha

Pollux je útulný apartmán vhodný pro 2 osoby, který se nachází v centru Prahy. Václavské náměstí je vzdálené jen pár minut chůze od apartmánu, odtud se příjemnou procházkou dostanete na Staroměstské náměstí. K dispozici je také hromadná doprava (zastávka tramvaje kousek od domu a stanice metra jen 3 minuty chůze) - s velmi dobrým spojením do areálu Pražského hradu a Starého Města.

Rezervovat ubytování v POLLUX APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah