RADISSON BLU HOTEL PRAGUE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Radisson Blu Hotel, Prague je nově otevřený hotel, poblíž Karlova náměstí. Hotel v secesní budově z 19. století zachovává historické prvky, které jsou doplněny moderním interiérem. Svou centrální polohou je ideálním výchozím bodem pro objevování Prahy.

Radisson Blu Hotel, Prague byl v roce 2019 kompletně zrekonstruován a nyní nabízí 160 prostorných pokojů a apartmánů. Veškeré moderní vybavení je doplňkem secesní architektury budovy hotelu. Na pokojích hosté naleznou vymoženosti pro jejich maximální pohodlí jako je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, klimatizace, fén, káva a čaj na pokoji, vlastní trezor či kosmetika v koupelně. Pro hosty je také zdarma k dispozici plně vybavená posilovna, otevřená 24 hodin denně. Hotel je také snadno dostupný, nachází se pouze 3 km od pražské severojižní magistrály, která navazuje na dálnice D1 či D8. Mezinárodní letiště je vzdáleno 18 km od hotelu. Radisson Blu Hotel, Prague poskytuje také osm konferenčních místností až pro 150 účastníků. Jsou ideální volbou pro konference, firemní akce, elegantní gala večeře nebo menší skupinová setkání. Většina zasedacích místností poskytuje denní světlo. Hosté si mohou vychutnat mezinárodní či česká jídla v elegantním prostředí hotelové restaurace „The Restaurant” nebo v přízemí hotelu navštívit „The Bar” s nabídkou originálních sezónních koktejlů a výhledem do živých pražských ulic. Během letní sezóny je za slunečného počasí také otevřená střešní terasa, která nabízí úchvatný výhled na Prahu.

RADISSON BLU HOTEL PRAGUE ubytování v hotelu

Pokoj typu Premium o velikosti 30 – 35 m2 je prostorný světlý pokoj nacházející se v historické části budovy. Pokoj je možné rezervovat buď s manželskou postelí (king bed) či dvěma oddělenými postelemi (twin). Apartmán Junior o velikosti 45 – 50 m2 s oddělenou ložnicí od obývací či pracovní části je velmi vhodný pro prodloužené či rodinné pobyty. Do apartmánu Junior je možné umístit přistýlku pro 2 děti do 17 let dle dostupnosti.

Recepce

24 hodin

Rezervovat ubytování v RADISSON BLU HOTEL PRAGUE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah