ARBES APARTMENT - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Užijte si svůj pobyt v Praze v apartmánu Arbes, který je v blízké vzdálenosti od známých a turisticky oblíbených historických památek.

V blízkém okolí se nachází Malá Strana, která je nejstarší částí města kde je mimo jiné také Karlův most či Petřín. Apartmán se nachází na Arbesově náměstí funkčně zařízen a má vše potřebné pro pohodlný pobyt. Poplatek za závěrečný úklid ve výši 45 € není v ceně ubytování.

ARBES APARTMENT ubytování v hotelu

Apartmán se nachází ve 3. patře pavlačového domu a je vhodný až pro 5 osob. V obývacím pokoji najdete kuchyňský kout, jídelní stůl se židlemi a pohovku. Z předsíně je vstup do dvou ložnic, z nichž v každé najdete manželskou postel. Koupelna je vybavena sprchovým koutem.

Gastronomie

Užijte si nákupy v nedalekém velkém obchodním centru Nový Smíchov či klidné procházky a posezení v kavárně na břehu Vltavy. Možnost je si i zajít do několika blízkých restaurací.

Okolí hotelu a Praha

Užijte si svůj pobyt v Praze v apartmánu Arbes, který je v docházkové vzdálenosti od známých historických památek. V blízkém okolí se nachází Malá Strana, která je nejstarší částí města, a také Karlův most či Petřín. Od apartmánu je to blízko k několika velmi oblíbených turistických památek.

Rezervovat ubytování v ARBES APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah