HOSTEL DAMIELL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

Hostel Damiell. Levné ubytování v centru Prahy, najdete nás na Arbesově náměstí - historické centrum města na dosah ruky.

Co více si přát, než levné a kvalitní ubytování přímo v centru. Poloha Hostelu Damiell je výborná svojí dostupností ke kulturnímu, zábavnému i sportovnímu vyžití. Metrem či tramvají jste za 10 minut na Václavském náměstí nebo Staroměstském náměstí, zhruba 10 minut Vám bude trvat cesta pěšky k Pražskému hradu (na který je z některých pokojů i výhled), Karlovu mostu, Národnímu divadlu či do Botanické zahrady. 5 minut chůze je lanovka na Petřínskou rozhlednu a park. V blízkosti najdete i velké nákupní centrum Nový Smíchov. Ubytování nabízíme v 1, 2, 3, 4-lůžkových pokojích hotelového typu nebo také jen lůžka na společném pokoji. Kapacita hostelu je 65 lůžek. Pokoje se sociálním zařízením (wc, sprcha) pokoje jsou vybaveny TV, lednicí radio, rychlovarnou konvicí, skleničkami a dalším nábytkem. Vybavená kuchyňka na každém patře. Internet po celém Hostelu Damiell ZDARMA. Cenové výhody. Nabízíme zvýhodnění pro rodiny. Dítě do pěti let má ubytování ZDARMA. Cenově si na své přijdou nejen rodiny. Levné ubytování je zde i pro studenty a jednotlivce. Slevy pro skupiny při platbě předem během hlavní sezóny, slevy mimo sezonu.

HOSTEL DAMIELL ubytování v hostelu

Ubytování nabízíme v 1, 2, 3, 4-lůžkových pokojích hotelového typuy déle máme economy pokoje se sdílenou koupelnou a smíšený pokoj s 8 samostatnými lůžky. Parkování před hostelem zdarma, hostel Damiell nemá vyhrazené parkoviště. Pokoje se sociálním zařízením (wc, sprcha) pokoje jsou vybaveny TV, lednicí radio, rychlovarnou konvicí, skleničkami a dalším nábytkem. Vybavená kuchyňka na každém patře. Internet po celém Hostelu Damiell ZDARMA.

Recepce

NON STOP 24/7

Gastronomie

Přímo vedle nás se nachází restaurce ohodnocena jednou hvězdou od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

Okolí hostelu a Praha

Nacházíme se v těsném sousedství historického centra Prahy. Z pokojů v horních patreh je výhled na Petřín a Pražský hrad!

Rezervovat ubytování v HOSTEL DAMIELL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah