RESIDENCE ...... - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Remember Residence se nachází na klidném, romantickém místě v samém srdci Prahy pouhých pár kroků od slavného Karlova mostu, ostrova Kampa a parku Petřín. Residence sídlí v památné budově, která byla v roce 2016 kompletně zrekonstruována a ve které se snoubí kouzlo historie s moderním a vzdušným designem. Samotné apartmány nabízejí nejen mimořádný komfort, ale také maximální soukromí.

Hosté se mohou těšit na rodinné prostředí, přátelskou atmosféru, ale na také profesionální přístup. Personál je připraven předčit všechna očekávání a pomoci ať už s orientací po Praze, tak s jakoukoliv jinou prosbou. Komunikace s hosty před příjezdem umožňuje zajištění transferu z letiště či nádraží a připravení apartmánu dle osobních preferencí. Hostům je zdarma k dispozici spolehlivé vysokorychlostní Wi-Fi připojení v celé Residenci.

Součástí vybavení jsou vysoce kvalitní, zdravotní matrace, plně vybavený kuchyňský kout a vlastní koupelna s toaletou a toaletními potřebami. Hostům je každé ráno k dispozici čerstvá káva a pokojová služba denně zajišťuje úklid apartmánu.

RESIDENCE ...... ubytování v hotelu

Všechny apartmány jsou příjemně zařízeny tak, aby poskytovaly maximální soukromí. Vysoce kvalitní, zdravotní matrace se postarají o dokonalý odpočinek po celodenním poznávání krás Prahy. Všechny apartmány disponují plně vybavenou kuchyní, prosvětlenými a prostornými pokoji a koupelnou se sprchovým koutem, toaletními potřebami a ručníky.

2× Apartmán Deluxe

Střešní aparmán, který se rozkládá na dvou podlažích, nabízí nádherný výhled na Pražský hrad. Apartmán Deluxe disponuje plně vybavenou kuchyní, klimatizací a dvěma koupelnami. K jedinečnosti apartmánu přispívá vana umístěná přímo před manželskou postelí v podkrovní ložnici.

2× Luxusní apartmán s jednou ložnicí

Prostorný a světlý apartmán s luxusním interiérem disponuje oddělenou ložnicí, plně vybavenou kuchyní a koupelnou se sprchovým koutem. Tento apartmán ideální volbou pro páry či rodiny s dětmi.

2× Luxusní apartmán

Luxusní aparmán je díky své prostornosti vhodný pro rodiny či skupiny přátel. Hostům nabízí plně vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem či vanou a velká okna, která zajišťují dostatek denního světla.

8× Apartmán Comfort

Apartmán typu comfort je navržen tak, aby pohodlně ubytoval až čtyři osoby. Nabízí plně vybavenou kuchyň a koupelnu se sprchovým koutem.

Recepce

Recepce je otevřena každý den od 09:00 minimálně do 17:00.

Rezervovat ubytování v RESIDENCE ...... - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah