HOTEL PETR - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Petr nabízí komfortní ubytování blízko centra Prahy pro obchodní i turistickou klientelu.

Recepce v nepřetržitém provozu poskytuje sekretářské a směnárenské služby, on-line prodej vstupenek na pražská kulturní představení, internetový koutek a drobný prodej. Garáže jsou jen 50 m od hotelu.

V jídelně podáváme snídaně formou bufetu s kvalitním a širokým sortimentem, včetně zdravé výživy. Další stravovací služby zajistíme pro předem objednané akce.

Nabízíme prostory pro obchodní jednání či pracovní konference s kapacitou do 35 osob. K dispozici je prezentační technika i internet. Občerstvení a stravování zajistíme pro předem objednané akce.

HOTEL PETR ubytování v hotelu

Všechny pokoje mají vlastní WC, sprchu, fén, telefon, sejf, satelitní TV, lednici a rychlovarnou konvici. Připojení k internetu zdarma. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Některé pokoje jsou vybaveny klimatizací.

Gastronomie

V jídelně podáváme snídaně formou bufetu s kvalitním a širokým sortimentem, včetně zdravé výživy. Speciální dietu je možné zajistit na žádost klienta. Další stravovací služby zajistíme pro předem objednané akce.

Okolí hotelu a Praha

Hotel Petr je situován v centru Prahy na rozhraní Malé Strany a Smíchova, blízko obchodní zóny Anděl – Nový Smíchov. Docházková vzdálenost do historického centra Prahy je 15 minut nebo 2 zastávky tramvají k Národnímu divadlu. Nabízíme ubytování ve 40 pokojích v pětipatrové budově s výtahem.

Rezervovat ubytování v HOTEL PETR - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah