HOTEL U MARTINA PRAHA SMÍCHOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (827)
  • >>> Smíchov (23)
  • >>> HOTEL U MARTINA PRAHA SMÍCHOV

Více o hotelu

Popis ubytování

Vítejte v hotelu U Martina Praha, který se nachází u Arbesova náměstí na hranici dvou pražských městských obvodů Smíchova a Malé Strany v historickém centru Prahy 1,5 km od Pražského hradu a 1km od Karlova mostu.

V blízkosti hotelu se nachází nákupní centrum Nový Smíchov s více než 100 obchody, Malá Strana, Karlův most, Národní divadlo, Žofín, Střelecký ostrov, Rudolfínum, Kampa a přímo u hotelu jsou Petřínské zahrady s rozhlednou připomínající malý model Eiffelovy věže. Tramvajová zastávka Arbesovo náměstí je pouhých 150m od hotelu.

 

Recepce hotelu je k dispozici hostům do 21:00. Recepční Vám objednají taxi za pevnou cenu, rezervují celodenní výlety, nabízí mapy, pohledy a jízdenky na MHD. Pokoje hotelu jsou klimatizované se sprchovým koutem nebo vanou, fénem, TV s plochou obrazovkou, minibarem, bezpečnostním trezorem, bezplatným Wifi a zařízením na přípravu kávy a čaje.

  V hotelu jsou k dispozici dvě restaurace Zubajda  a Atrium – zimní zahrada, bezbariérový přístup, kde mají hosté hotelu 15% slevu a jsou servírované pokrmy české i  mezinárodní kuchyně, steaky

HOTEL U MARTINA PRAHA SMÍCHOV ubytování v hotelu

Vybavení pokojů: Trezor Minibar Telefon Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem Barevný LED televizor s  dálkovým ovládáním Satelit Wi-Fi připojení zdarma V  zimním období jsou pokoje vytápěny ústředním topením Dětská postýlka za příplatek 100, -Kč/den Ručník, vysoušeč vlasů Kufr box, klimatizace

Recepce

7:00 -21:00

Gastronomie

PLZEŇSKÁ RESTAURACE ZUBAJDA se nachází v rozšířeném centru Prahy, mezi Malou Stranou a obchodním centrem Anděl, u Arbesova náměstí v ulici Zubatého 3, Praha 5-Smíchov. Tato restaurace vyniká svým vytříbeným designem klasické staročeské pivnice, Plzeňským tankovým pivem prvotřídní kvality a tradiční českou i mezinárodní kuchyní. Steaky a hamburgry

Čepujeme tankovou plzeň. Uvítá Vás klidná, příjemná atmosféra a vstřícný personál s profesionálním přístupem.
Na kvalitu jídla jsou u nás kladeny vysoké nároky a ke každé objednávce přistupujeme s maximální pozorností a péčí. To jsou hlavní ingredience, díky kterým doufáme a věříme, že se k nám budete rádi vracet.
Vzhledem k velké oblíbenosti  naší restaurace přes obědy, jsme pro Vás přichystali rozšířenou nabídku jídel, zvýhodněná meníčka i dezerty.

V restauraci si můžete zajistit salonek a prostory pro uzavřenou společnost pro  firemní i rodinnou hamburgery a čepuje se    P ilsner Urquel z tanku.   Bohaté snídaně formou bufetu se podávají v Atriu.

Okolí hotelu a Praha

Volný čas

Hlavní město České republiky, ležící v samém srdci Evropy, je kulturním, ekonomickým a politickým centrem země a díky své poloze též důležitým evropským dopravním milníkem. Svým návštěvníkům se Praha představí jako pozoruhodné kulturní centrum s ohromným počtem divadel, muzeí, galerií a výstavních síní. Zvláštností Prahy je také její neobvykle široký záběr v oblasti architektury, město se může chlubit významnými památkami všech architektonických stylů.

Pražský hrad

Pražský hrad je nejvýznamnější pražskou památkou, skutečně hrdým symbolem hlavního města České republiky. Hrad sloužil po více než tisíc let jako sídlo českých králů,   v současnosti je kromě oficiálního sídla prezidenta České republiky komplexem množství památek, které rozhodně stojí za to vidět: např. Katedrála svatého Víta, Královský palác, Bazilika svatého Jiří, Zlatá ulička aj.

Staroměstský Orloj

Pražský Orloj pochází z roku 1410 a nachází se na jižní straně Staroměstské radnice. Průvod 12 apoštolů a další pohyblivé postavy, které se objevují každou celou hodinu mezi 9:00 a 21:00, jsou velmi populární turistickou atrakcí.

Karlův most

Karlův most je jedním z nejstarších kamenných mostů v Evropě. Typický pohled na Karlův most zdobený 30 sochami se stal symbolem Prahy. Karlův most spojuje Pražský hrad a Malou Stranu se Starým Městem a vede tisíce turistů přes Vltavu.

Národní divadlo

Národní divadlo v Praze patří mezi nejznámější divadla v České republice. Novorenesanční budova divadla od Josefa Zítka je jednou z nejvýznamnějších staveb v zemi jak z hlediska obecně národněkulturního, historického, tak i z hlediska čistě architektonického.

Palác Žofín

Palác Žofín je od roku 1837 jedním z  nejvýznamnějších center kulturního a  společenského života. Výčet akcí, které zde Agentura NKL Žofín s. r. o. od roku 1994 připravila a  kterými bych mohl dokázat, že je tomu tak i  dnes, by byl opravdu dlouhý. Jmenoval bych koncerty největších světových hvězd, návštěvy státníků, kongresy a  konference, módní přehlídky, výstavy, akce pro děti či seniory, prezentační akce špičkových firem, manažerská setkání nebo třeba taneční kurzy či galavečeře.

Lobkowiczký palác

Lobkowiczký palác na Pražském hradě je jednou z nejkrásnějších a nejvýznamnějších kulturních památek v Evropě. Muzeum v budově paláce představuje soukromou sbírku, která zahrnuje takové klenoty jako jsou obrazy starých mistrů, hudební nástroje a originální rukopisy Beethovena, Mozarta a Haydna.

Strahovský klášter

Strahovský klášter byl založen ve 12. století a je tedy jedním z nejstarších doposud existujících klášterů řádu premonstrátů na světě. Naleznete zde významné duchovní a kulturní místo s proslulou Strahovskou knihovnou a v nedávné době znovu otevřenou Strahovskou obrazárnou.

Střelecký ostrov

Střelecký ostrov je vltavský ostrov v Praze. Leží zhruba uprostřed řeky a je spojen s oběma břehy mostem Legií. První zmínky o ostrovu pocházejí již z 12. století. Tehdy se ostrov nazýval Trávník. Nejprve byl v majetku johanitů a fungoval jako zahrada, ti jej roku 1393 p rodali lékárníku Augustinovi a roku 1472 jej zakoupilo Staré Město.

Petřínská rozhledna

Petřínská rozhledna, často přezdívaná jako pražská Eiffelovka, tvoří jednu z  hlavních dominant našeho hlavního města. Šedesátimetrová rozhledna se tyčí nad Malou Stranou a nabízí tak nádherný výhled nejen na Pražský hrad, ale i na další dominanty jednoho z  nejhezčích měst na světě.

Kampa

Kampa je malý umělý ostrov na řece Vltavě v Praze na Malé Straně, od níž je oddělen mlýnskou strouhou Čertovkou. [1] Rozloha ostrova je 2, 65 ha[ Kampa dlouho neměla jméno nebo se nazývala jen "Ostrov". Pojmenování "Kampa" (Kampovskej ostrov) se objevuje až v 2. polovině 18. století. Původ tohoto názvu není zcela zřejmý. Podle některých je toto slovo odvozeno z latinského campus (ploché pole, planina) či ze staročeského zákampí (stinné místo), jiní tvrdí, že souvisí se jménem měšťana Gangsela z Campu, který zde v 17. století vlastnil dům.

Pražská ZOO

Pražská ZOO je neodmyslytelně spojena se názvem koně Převalského a dlouholetou tradicí chovu tohoto vyjímečného druhu koní. Pokud plánujete návštěvu pražské ZOO, doporučujeme Vám spojit celodenní výlet také s prohlídkou Botanické zahrady FATA MORGANA a návštěvou Trojského zámečku s rozlehlými zahradami.

Jak do ZOO?
Tramvaj č. 12 zastávka Arbesovo náměstí cca 2 minuty od hotelu do zastávky Holešovické nádraží zde přestoupíte na autobus č 112, který vás odveze až před vchod do ZOO (konečná zastávka).
Můžete rovněž využít i naše hotelové taxi za 160. -Kč. - Vás zaveze přímo před ZOO.
V  případě podrobnějších informací

Golf - Motol

V kopcovité části na západní straně Prahy se nachází hřiště, které obhospodařuje nejstarší golfový klub v Česku - GC Praha, založený roku 1926. Dnešní hřiště patří sice mezi kratší, ale komplikací na něm je pro golfisty více než dost. Známá je průpovídka, že zde golfista stojí rovně pouze na podlaze v klubovně. Kurz má par 70 a délku 5. 510, resp. 4. 864 metrů. Handicap pro toto hřiště každému golfistovi přidává údery.

Ceník hřiště (18 jamek) :

Po-Čt 850 - 1000 Kč, studenti 490 Kč Pá-Ne 1300 Kč

Ceník hřiště (9 jamek) :

Po-Čt 490 - 600 Kč, studenti 245 Kč Pá-Ne 750 Kč

Hra na nesoutěžní výsledek: +100 Kč

Rezervovat ubytování v HOTEL U MARTINA PRAHA SMÍCHOV

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah