HOTEL DOMOVINA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Domovina nabízí ubytování v samém srdci Špindlerova Mlýna.

Hotel Domovina se nachází ve Špindlerově Mlýně a poskytuje ubytování s výhledem na sjezdovky. Součástí hotelu je restaurace s kapacitou 45 míst. Využít můžete také venkovní posilovnu, saunu a whirpool, objednat si masáže nebo si zapůjčit trekové hole. Pro nejmenší je zde dětský koutek. Hostům je k dispozici také lyžárna s vysoušečem bot a úschovna jízdních kol. Parkoviště přímo u hotelu. Wifi připojení k internetu v celém areálu zdarma.

HOTEL DOMOVINA ubytování v hotelu

Ubytovat se můžete v 11 pokojích - čtyřech dvoulůžkových, jednom trojlůžkovém, čtyřech čtyřlůžkových a ve dvou apartmánech. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WC a fénem. Dále pak LCD TV-SAT a trezorem. K dispozici jsou jak přistýlky tak dětské postýlky.

Gastronomie

Součástí hotelu je restaurace. V cěně ubytování je polopenze. V okolí je velké množství dalších restaurací a kaváren.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn je vyhledávaným lyžařským střediskem, najdete zde sjezdovky jak pro zkušené lyžaře, tak pro děti a začátečníky. Po dni na sjezdovce si můžete zajít do aquaparku nebo do krytého bazénu, užít si masáž nebo se zrelaxovat v sauně. V okolí je také mnoho cyklotras a turistických tras.

Rezervovat ubytování v HOTEL DOMOVINA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah