APARTMÁNY DALIBOR ŠPINDLERŮV MLÝN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Prostorné stylově zařízené horské apartmány typu 2+kk (48m2) nebo 3+kk (80m2) s velkou venkovní terasou s posezením a s grilem. Jedinečná rodinná atmosféra - v apartmánech Dalibor najdete vše jako doma. Parkování v garáži zdarma. Apartmány DALIBOR ŠPINDLERŮV MLÝN mají velmi výhodnou polohu, nachází se na klidném místě, ale kousek od centra městečka, rovněž lyžování je na dosah. Jen 300 m od nástupní stanice čtyřsedačkové lanovky Medvědín a AQUA parku. Areál Sv. Petr nabízí novou šestisedačkovou vyhřívanou lanovku a je vzdálen cca 500 m od našich apartmánů. Ideální dovolená pro rodiny s dětmi. Čeká Vás spousta atrakcí a zážitků v letě i v zimě. Vyhlídkové restaurace, dětská hřiště na Medvědíně a na Pláních. Do Špindlerova Mlýna můžete přijet nejen automobilem, ale i autobusem (autobusové nádraží se nachází cca 10 minut chůze od apartmánů).

Ubytování v prostorných velmi pěkných Apartmánech (2+kk nebo 3+kk) o rozloze 48m2 a 80 m2 s venkovní terasou (25m2) s letním posezením. Ke každému apartmánu je garáž zdarma. Apartmány DALIBOR (ul. Okružní 17) MAJÍ SKVĚLOU POLOHU - VŠE MÁTE NA DOSAH. Snadno dostupné jsou oba lyžařské areály - Medvědín a Sv. Petr, rovněž do centra městečka to je jen pár kroků. Naši hosté si mohou objednat stravování ve vedlejší restauraci hotelu Sněžka za zvýhodněné ceny. V okolí je spousta restaurací, kaváren s letními zahrádkami, barů a disco clubů.

Navštivte nejlepší CENTRUM LETNÍCH I ZIMNÍCH SPORTŮ v ČR a nebudete litovat.

Nabízíme Vám dva nádherné kompletně zařízené apartmány:

APARTMÁN DALIBOR NR. 106, pro 4-6 osob, TYP 2+KK) :

POPIS APARTMÁNU: ložnice (manželské dvojlůžko + jedno samostatné lůžko), obývací pokoj (rozkládací manželské dvojlůžko + možnost přistýlky), VYSOUŠEČ VLASŮ, koupelna s vanou, samostatné WC, komora na lyže a kola, terasa, garáž na jeden automobil

KUCHYŇSKÝ A JÍDELNÍ KOUT: lednička s mražákem, mimkrovlnná trouba, kávovar-automat na zrnkovou kávu, varná konvice, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, myčka na nádobí),

APARTMÁN DALIBOR NR. 101, pro 6-9 osob, TYP 3+KK) :

POPIS APARTMÁNU: : má dvě ložnice (třílůžková a čtyřlůžková, prostorný obývací pokoj s výklopnou manželskou postelí, velký kuchyňský a jídelní kout, koupelna s vanou, samostané WC, šatnu, komora na lyže a kola, venkovní terasa s posezením.

KOMPLETNĚ VYBAVENÁ PROSTORNÁ KUCHYŇ S JÍDLENÍM KOUTEM: 2× lednička s mražákem, mikrovlnná trouba, varná konvice, elektrická varná deska s horkovzdušnou troubou, kávovar na zrnkovou kávu, nádobí, utěrky, čistící prostředky),

koupelna s vanou, samostatné WC. Další vybavení. TV/SAT, DVD přehrávač, HiFi věž, CD, MC, rádio, vysoušeč vlasů, žehlička, komora na úschovu lyží a kol, garáž na dva automobily. Zdarma Vám zapůjčíme dětskou postýlku a dětskou jídelní židličku.

INTERNET WIFI JE ZDARMA.

APARTMÁNY DALIBOR ŠPINDLERŮV MLÝN ubytování v apartmánu

Pokoje jsou vybaveny včetně povlečení a ručníků.

UBYTOVÁNÍ VE DVOU APARTMÁNECH:

1. APARTMÁN DALIBOR 106 PRO 4-6 OSOB (2 POKOJE) + 1× garáž

2. APARTMÁN DALIBOR 101 PRO 8-10 OSOB (3 POKOJE) + 2× garáž

V obou apartmánech je nově kávovar - automat na zrnkovou kávu a myčka na nádobí.

VYBAVENÍ APARTMÁNŮ: v kuchyni jsou čistící prostředky, utěrky, chňapky, v koupelně toaletní potřeby, tekuté mýdlo.

Recepce

10,00 - 18,00

CELOROČNÍ UBYTOVÁNÍ - PROVOZ NONSTOP

TEL

Gastronomie

Možnost vlastního vaření v kompletně zařízených kuchyních v apartmánech nebo v okolí je velké množství nejrůznějších restaurací, kde je možno dokoupit polopenzi.

STRAVU ZA ZVÝHODNĚNÉ CENY MŮŽETE OBJEDNAT HNED VEDLE APARTMÁNŮ DALIBOR (RESTAURACE HOTELU SNĚŽKA)

Snídaně - rautové stoly, večeře výběr z menu.

Okolí apartmánu a Špindlerův Mlýn

APARTMÁNY DALIBOR JSOU DÍKY SVÉ SKVĚLÉ POLOZE V RÁMCI ŠPINDLEROVA MLÝNA IDEÁLNÍM VÝCHOZÍM BODEM PRO VŠECHNY VAŠE AKTIVITY. V ZIMĚ KROMĚ LYŽOVÁNÍ NA NEJLEPŠÍCH SJEZDOVKÁCH V RÁMCI ČR, MŮŽETE VYZKOUŠET I SPOUSTU UPRAVOVANÝCH BĚŽKAŘSKÝCH TRAS, SNOW PARK NEBO SNOWTUBING. ĆEKÁ VÁS I MNOŽSTVÍ ADREALINOVÝCH ZÁŽITKŮ NEBO NAOPAK KLID A RELAXACE VE WELLNESS. OD JARA DO PODZIMU MŮŽETE KROMĚ VÝLETŮ PĚŠKY NEBO NA KOLE VYUŽÍT BIKE PARK, KOUPÁNÍ V LABSKÉ PŘEHRADĚ, JÍZDU NA LOĎKÁCH, ZAHRÁT SI TENIS NA ANTUKOVÝCH KURTECH.

Aktivity: lyžování, večerní lyžování, snowpark, snowtubing, běžky, , turistika, cykloturistika, sběr hub, borůvek, koupání v Labské přehradě či v AQUA parku, letní bobová dráha. lezecký park Monkey, rybolov, jízda v kočáře či na koni, vyjížďky na lodičkách na Labské přehradě, tenis, squash, bowling, sauna, fitnes, masáže, solárium, jízda na čtyřkolkách a na koloběžkách, možnost zapůjčení elektrokol, nově vybudované naučné stezky, pro děti dětská hřiště a lezecké stěny přímo u vhlídjových restaurací, ježdění na kolečkových bruslích.

Špindlerův Mlýn je ideálním místem nejen pro aktivně strávenou dovolenou, ale i místem pro Vaši relaxaci a odpočinek. Špindlerův Mlýn je právem nazýván perlou Krkonoš. Aktivity: lyžování, večerní lyžování, snowpark, snowtubing, běžky, , turistika, cykloturistika, sběr hub, borůvek, koupání v Labské přehradě či v AQUA parku, letní bobová dráha. lezecký park Monkey, rybolov, jízda v kočáře či na koni, vyjížďky na lodičkách na Labské přehradě, tenis, squash, bowling, sauna, fitnes, masáže, solárium.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY DALIBOR ŠPINDLERŮV MLÝN

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah