PENSION SEIDL - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Seidl nabízí komfortní ubytování za rozumné ceny v krásném horském prostředí klidné části centra Špindlerova Mlýna. Z oken penzionu se Vám naskytne nezapomenutelný výhled přímo na okolní hory.

Pension Seidl sídlí v krásném tradičním domě v typické krkonošské architektuře. Útulné a pohodlné prostředí pensionu oplývá rodinnou atmosférou. V pensionu je 7 dvoulůžkových a 2 čtyřlůžkové pokoje. U pensionu se rozprostírá pěkná zahrada, kde Vám je k dispozici příjemné zahradní posezení. Součástí domu je útulná restaurace a letní terasa.

Svůj vůz zdarma zaparkujete na parkovišti se závorou přímo u domu.

PENSION SEIDL ubytování v pensionu

Komfortní vkusně zařízené pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, bezdrátovým připojením k internetu. Pokoj lze dovybavit dětskou postýlkou. Z oken pokojů je krásný výhled na okolní hory.
K dispozici Vám je lyžárna a úschovna kol.

Gastronomie

Pension poskytuje bohaté, vydatné a pestré snídaně, které jsou zahrnuty v ceně ubytování. V příznivém počasí můžete posedět na terase s krásnými vyhlídkami.

Okolí pensionu a Špindlerův Mlýn

Pension s ideální polohou v blízkosti centra města Špindlerův mlýn je vhodný pro dovolenou v kteroukoli roční dobu. V zimním období jsou Vám k dispozici četná lyžařská střediska, např. Medvědín a Svatý Petr máte z pensionu jako na dlani. V letních měsících vybízí krásná okolní krajina k pěším a cyklistickým výletům. Příjemnou relaxaci po zimní lyžovačce nebo letní tůře nabízí blízký Aqua Park s tobogány, vířivkami, vodní párou, divokou řekou, saunou a masážemi.

Rezervovat ubytování v PENSION SEIDL - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah