PENSION BRNĚNKA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Brněnka nabízí ubyytování v klidné části Špindlerova Mlýna.

Penzion Brněnka se nachází ve Špindlerově Mlýně a poskytuje ubytování až pro 20 osob ve dvou až čtyřlůžkových pokojích a apartmánech. Hosté mohou využívat společenskou místnost s krbem a barem, lyžárnu / kolárnu, saunu a v letních měsících také zahradu s posezením a grilem. Pro děti je zde připraven dětský koutek. Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu zdarma.

PENSION BRNĚNKA ubytování v pensionu

K dispozici je celkem 7 pokojů - 1 dvoulůžkový, 3 třílůžkové a 3 čtyřlůžkové (2 ložnice po dvou postelích). Každý pokoj je vybaven TV a vlastní koupelnou se sprchou a WC. Dále jsou k ubytování nabízeny dva čtyřlůžkové apartmány, zařízené plně vybavenou kuchyní.

Gastronomie

Součástí ceny ubytování je snídaně. Restaurace a obchod s potravinami jsou v docházkové vzdálenosti d penzionu.

Okolí pensionu a Špindlerův Mlýn

Okolí Špindlerova Mlýna je ideálním výchozím bodem pro turistiku a cyklistiku. V zimních měsících je Špindlerův Mlýn vyhledávaným cílem lyžařů, v provozu je tu několik lyžařských vleků a lanovek a najdete zde sjezdovky různých obtížností, stejně jako nespočet kilometrů udržovaných běžeckých tratí a okruhů. Zajít si můžete také do aquaparku (1km) nebo do wellness centra 500 m).

Rezervovat ubytování v PENSION BRNĚNKA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah