HOTEL SNĚŽKA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný hotel s dlouholetou tradicí nacházející se nedaleko centra Špindlerova Mlýna je, nejen díky své poloze, ideálním ubytováním pro sportovní či společenské vyžití jak v zimních, tak letních měsících.

Z oken pokojů a restaurace je nádherný výhled na sjezdové tratě Medvědín a údolí Sv. Petra. Hotel nabízí 31 luxusně vybavených pokojů, Spa centrum, lobby bar a restauraci s wifi.

Hotel Sněžka**** se nachází v samém centru pohoří Krkonoše v lyžařském středisku Špindlerův Mlýn. Začátek historie hotelu se datuje od roku 1920, kdy patřil, ještě jako Hotel Esplanade, mezi nejvýznamnější lázeňské hotely Špindlerova Mlýna. V roce 2002 byl zrekonstruován a vybaven tak, aby vyhovoval vysokým nárokům našich hostů na komfort čtyřhvězdičkového hotelu. Zároveň byl přejmenován na nové jméno po královně Krkonoš - Sněžka.

Hotel nabízí kvalitní servis a příjemné prostředí. Ideální poloha hotelu, společně s jeho vnitřním vybavením, řadí hotel mezi nejvýznamnější a nejkvalitnější poskytovatele ubytovacích, stravovacích a ostatních rekreačních služeb v regionu. Centrum Špindlerova Mlýna je vzdáleno pouhých 200 m od hotelu.

Našim cílem je poskytnutí příjemné a ničím nerušené atmosféry během Vašeho pobytu, kvalitní kuchyni, servis a především být Vaším společníkem při odpočinku a zábavě v kteroukoliv roční dobu.

HOTEL SNĚŽKA ubytování v hotelu

Pokoj Standard

Hotel Sněžka nabízí 15 dvou až čtyřlůžkových standard pokojů, které nabízí hostům kompletní vybavení na rozloze přibližně 18 - 25 m2. Pokoje jsou buď s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky. Některé pokoje májí překrásný výhled na svahy Medvědína.

Vybavení pokoje:

Snídaně zahrnuta v ceně pokoje Vstup do wellness relaxační zóny a sauny Využití lyžárny v zimních měsících v ceně pokoje Možnost parkování Některé pokoje s výhledem Vysoušeč vlasů Koupelnová kosmetika WIFI (tato služba je na pokoji za příplatek) LCD televizor se satelitními programy

Pokoje Deluxe

Do této luxusnější kategorie patří 9 dvoulůžkových a třílůžkových pokojů o rozloze 18 - 35 m2. Tyto hotelové pokoje jsou buď s manželskou postelí nebo s oddělenými lůžky. Většina z těchto pokojů má překrásný výhled.

Vybavení pokoje:

Snídaně zahrnuta v ceně pokoje

Vstup do wellness relaxační zóny a sauny

Využití lyžárny v zimních měsících

Možnost parkování

Vysoušeč vlasů

Většina pokojů s výhledem

Luxusní koupelnová kosmetika

WIFI

LCD televizor se satelitními programy

Pracovní stůl

Osobní trezor

Apartmán Deluxe

Pět apartmánů Deluxe nabízí luxusní horské ubytovaní ve Špindlerově Mlýně na rozloze od 32 – 45 m2 a jsou vhodné zejména pro ubytování rodin s dětmi či pro ubytování tří až čtyř osob na pokoji.

Z většiny hotelových pokojů je nádherný výhled na panorama Medvědína.

Vybavení pokoje:

Snídaně zahrnuta v ceně pokoje

Vstup do wellness relaxační zóny a sauny

Využití lyžárny v zimních měsících

Zapůjčení výletních koloběžek

Možnost parkování

Minibar

Župan

Vysoušeč vlasů

Luxusní koupelnová kosmetika

WIFI

LCD televizor se satelitními programy Pracovní stůl Osobní trezor

Family Suite

Dva rodinné apartmány o rozloze 40 m2 jsou ideální pro rodiny s dětmi. Pokoj nabízí komfortní vybavení pro Váš pohodlný pobyt. Prostorný apartmán je opticky rozdělen na ložnici a obývací část nebo dvě ložnice. Oba rodinné apartmány mají výhled na hory a jeden je bezbariérový.

Vybavení pokoje:

Dvě ložnice nebo ložnice a obývací část

Snídaně zahrnuta v ceně pokoje

Lahvinka sektu na uvítanou Vstup do wellness relaxační zóny a sauny

Využití lyžárny v zimních měsících

Zapůjčení výletních koloběžek

Parkování v ceně pokoje

Minibar

Župan

Luxusní koupelnová kosmetika

WIFI

LCD televizor se satelitními programy

Pracovní stůl

Osobní trezor

Recepce

7:00 - 21:30

V zimních sezóně recepce non - stop

Gastronomie

Hotel Sněžka nabízí příjemné posezení v elegantní restauraci s kapacitou 80 míst s živými rybičkami v akváriu. Nezapomenutelný je výhled na horské panorama Krkonoš s přímým výhledem na sjezdové tratě na Medvědíně.

Restaurace hotelu Sněžka prošla nedávno výraznou změnou, a to nejen změnou interiérovou, ale i změnou gastronomickou. Ať už je důvod Vaší návštěvy pracovní či přicházíte jen posedět s přáteli, vždy Vás čeká opravdový zážitek.

Čeká Vás klidná, příjemná atmosféra se vstřícným personálem s profesionálním přístupem a prostředí, v jakém se na kvalitu jídla kladou velké nároky. Ke každé objednávce se přistupuje s maximální pozorností a péčí.

V jídelním lístku naleznete mezinárodní kuchyni obohacenou o místní prvky. Spojení české a mezinárodní kuchyně s přípravou tradiční techniky v kombinaci s nejnovějšími trendy současnosti Vám zaručí nevšední kulinářský zážitek.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Vítejte ve Špindlerově Mlýně, horském středisku ležícím v samotném srdci Krkonoš. Jedná se o nejvýznamnější lyžařské centrum v České republice, které nabízí mnoho kilometrů běžeckých a sjezdových tratí pro zkušené lyžaře i začátečníky a nepřeberné množství vrcholných sportovních klání pro amatéry i profesionály. Je ideálním místem pro zimní, ale i letní dovolenou. Špindlerův Mlýn jako samostatná osada vstupuje do historie teprve 13. července 1793. Toho dne byly korunovány úspěchem snahy sousedů, kteří se scházeli ve mlýně na labském břehu, patřícím mlynáři Špindlerovi. Obyvatelům chalup dřevařů na úbočích Kozích hřbetů a kutišť v Dlouhém dole bylo povoleno patentem mocnáře Františka I. postavit si vlastní kostelík. Zatímco už na počátku 19. století čile mířily na hřebeny Krkonoš skupiny romantických milovníků horské přírody ze slezského Warmbrunnu (dnes Cieplice Šlaskie) s vůdci a nosiči, kolem kostelíku sv. Petra je ještě klid, který prolomil turistický ruch v druhé polovině 19. století. To zde začaly vyrůstat budovy určené právě turistům. Mezi prvními např. i nynější hotel Sněžka, tenkrát ještě honosící se jménem hotel Esplanade. Špindlerův Mlýn dnes Na území Špindlerova Mlýna, zabírajícím 7 692 ha (z toho 6 872 ha lesů) se nachází 640 objektů. Z toho je 43 hotelů, 134 penzionů a 23 horských bud. Trvale zde žije 1300 obyvatel a množství dalších přechodně ubytovaných pracovníků v službách cestovního ruchu. Bytová výstavba ve Špindlerově Mlýně se soustředila zejména na Bedřichově, kde je nyní 310 nových bytů. Vyrostlo mnoho soukromých penzionů, řada starších objektů byla zmodernizována. Tvář horského střediska obohatily tři lyžařské areály: ve Svatém Petru, Medvědín a Hromovka. Špindlerův Mlýn udržuje primát mezi horskými středisky v Krkonoších.

Rezervovat ubytování v HOTEL SNĚŽKA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah