HOTEL VENUŠE - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský hotel Venuše*** se nachází v klidném prostředí nad centrem Špindlerova Mlýna, které je vzdáleno pouhých 10 minut chůze.

Horský hotel Venuše*** je ideálním místem pro rodiny s dětmi i pro individuální klienty. Nachází se v klidném prostředí nad centrem Špindlerova Mlýna, které je vzdáleno 10 minut chůze.

V hotelu Venuše je ubytování nabízeno v 23 pokojích s krásným výhledem na vrcholky Krkonoš. Snídaně a večerní menu se podávají v panoramatické restauraci. U sklenky vína můžete posedět ve stylové vinárně s krbem. V letních měsících mohou hosté grilovat na zahradě či posedět na venkovní terase. Vaše děti mohou využít velkou dětskou hernu i ping-pong. K dispozici je Vám také wellness se saunou a masážemi. Samozřejmostí je bezplatné wifi připojení v celém hotelu. Parkování je možné přímo u hotelu.

V hotelu je možnost se ubytovat i s domácími mazlíčky.

HOTEL VENUŠE ubytování v hotelu

V hotelu Venuše*** je ubytování nabízeno v pokojích s krásným výhledem na vrcholky Krkonoš. Hotel disponuje celkem 23 pokoji (2 rodinné apartmány) s celkovým počtem 65 lůžek. Pokoje jsou buď dvoulůžkové, třílůžkové nebo čtyřlůžkové. (2 rodinné apartmány) s celkovým počtem 65 lůžek. Pokoje jsou buď dvoulůžkové, třílůžkové nebo čtyřlůžkové. Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením (sprchový kout, umyvadlo, WC), televizorem (TV se satelitní nabídkou programů). Hotel Venuše se snaží maximálně vyjít vstříc mladým rodinám s dětmi a proto nabízí pro nejmenší návštěvníky nejen prostorný herní dětský koutek s velkým množstvím hraček, ale také možnost zapůjčení dětské postýlky.

Recepce

8:00 - 20:00

Gastronomie

Snídaně a večerní menu se podávají v panoramatické restauraci. U sklenky vína můžete posedět ve stylové vinárně s krbem. V letních měsících mohou hosté grilovat na zahradě či posedět na venkovní terase. Stylová hotelová restaurace má 70 míst.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Horský hotel Venuše*** je ideálním místem pro rodiny s dětmi i pro individuální klienty. Nachází se v klidném prostředí nad centrem Špindlerova Mlýna, které je vzdáleno 10 minut chůze. Skiareál Medvědín - 10 min pěšky. Skiareál Svatý Petr a Hromovka - 15 min pěšky. Zastávka skibusu - 5 min od hotelu. Aquapark - 10 min pěšky.

Rezervovat ubytování v HOTEL VENUŠE - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah