AVENUE LEGEROVA 19 - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

​Vítejte v hotelu Avenue Legerova 19**** Objevte příjemné ubytování v elegantní historické budově v samotném centru Prahy.

​Vítejte v hotelu Avenue Legerova 19**** Užijte si pohodlí, které nabízejí naše pokoje a najděte ideální místo, které se stane středobodem Vašeho úžasného pobytu v hlavním městě České republiky. Vychutnejte si nadstandardní servis a nabízené pohodlí. Náš hotel je ideálně umístěn v elegantní historické budově v centru Prahy. Všechny hlavní památky jsou dosažitelné pěšky. Výhodná poloha umožňuje našim hostům snadný přístup na Václavské náměstí s Národním muzeem a mnoha obchody. V bezprostřední blízkosti se také nachází Kongresové centrum.

AVENUE LEGEROVA 19 ubytování v hotelu

Naše kouzelné, prostorné a plně klimatizované pokoje jsou vybaveny LCD televizí se satelitním příjmem, malou kuchyňkou, bezplatným WiFi internetem, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou a vybavením pro přípravu kávy a čaje.

Recepce

Hotelová recepce je v provozu od 07:00 do 23:00. Příjezdy po 23. hodině jsou možné díky přístupovému kódu a za pomocí instrukcí rozesílaných dodatečně před Vaším příjezdem.

Gastronomie

Snídaně se v hotelu Avenue Legerova 19**** servírují denně mezi 07:00 a 10:30. Celý den mohou naši hosté využít služeb Lobby baru a v létě i hotelové letní terasy.

Okolí hotelu a Praha

Okolí hotelu nabízí nespočet restaurací, barů, kaváren a dalších atrakcí. Ostatní hlavní pražské památky, jako jsou Karlův most, Staroměstské náměstí, Židovská čtvrť nebo Pražský hrad jsou jednoduše dostupné hotelovou limuzínou, městskou dopravou nebo pěšky.

Rezervovat ubytování v AVENUE LEGEROVA 19 - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah