GREEN GARDEN HOTEL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Tento stylový 4* hotel se nachází přímo v historickém centru Prahy, pouze několik minut chůze od proslulého Václavského náměstí a jen pár kroků od stanice metra a tramvaje I. P. Pavlova, poskytující snadnou dostupnost všech významných historických památek a turistických atrakcí.

Hotel Green Garden nabízí 60 elegantně zařízených pokojů. Všechny pokoje jsou prostorné a nabízí prvotřídní komfort. K dispozici je mimo jiné zdarma připojení k vysokorychlostnímu internetu, individuálně ovládaná klimatizace, trezor s ovládáním na otisk prstu, vysoušeč vlasů, minibar, nebo rychlovarná konvice s příslušenstvím. Každá koupelna je originálně navržená v odlišném květinovém vzoru. Některé pokoje v nejvyšším podlaží nabízí překrásný výhled na Pražský Hrad. Wellness centrum hotelu Green Garden nabízí vířivku, relaxační masáže a suchou a parní saunu. Ve veřejných prostorách hotelu je dostupné zdarma WiFi připojení, v salonku lze zdarna využít počítač s připojením k internetu a tiskárnou. Parkování je možné na ulici před hotelem nebo v nedaleké garáži.

Recepce

24 hod.

Gastronomie

Restaurace hotelu Green Garden situovaná v malebné Zimní Zahradě je ideálním místem pro romantickou večeři při svíčkách. Restaurace je otevřena denně od 11:00 do 22:00 a nabízí české i mezinárodní speciality včetně vynikajících steaků a domácích dezertů

Rezervovat ubytování v GREEN GARDEN HOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah