TYRSOVA APARTMENT - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Tyrsova je útulný světlý apartmán umístěný v docházkové vzdálenosti od náměstí I. P. Pavlova a samotného centra Prahy. Byt se nachází na 4. patře budovy s výtahem. Nabízí soukromou ložnici s dvoulůžkem a obývací prostor s rozkládací sedačkou a plně vybaveným kuchyňským a jídelním koutem. Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou a bidetem. Okolí bytu nabízí rozmanité restaurace, kavárny, bary a další zábavu, to nejlepší, co Praha může nabídnout. Poplatek za závěrečný úklid ve výši 30 € není v ceně ubytování.

TYRSOVA APARTMENT ubytování v apartmánu

Apartmán nabízí příjemné ubytování ve dvou místnostech. K dispozici je jedna manželská postel a jedna rozkládací pohovka. Hosté mohou využít i vybavenou kuchyňku. K dispozici je také vlastní sociální zařízení a sprcha.

Gastronomie

V okolí apartmánu je nepřeberné množství hospod, restaurací, kaváren, vináren či barů.

Okolí apartmánu a Praha

Díky poloze apartmánu se během 10 minut chůze dostanete na Václavské náměstí, kde můžete začít prohlídku historického centra Prahy a projít si třeba Královskou cestu či si vychutnat mystickou atmosféru pražského historického centra. Pokud se vydáte západním směrem, během deseti minut dojdete na vyhlášenou pražskou Náplavku.

Rezervovat ubytování v TYRSOVA APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah