HOTEL PRAGUE CENTRE PLAZA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Noblesní historická budova Hotelu Prague Centre PLaza je umístěna v přímém centru Prahy.

Chceme aby jste se cítili skvěle, a proto jsme pro Vás otevřeli jako jediný hotel ve své kategorii v Praze solnou jeskyni (ideální způsob, jak udělat něco pro své zdraví) a dále pak: internetový koutek, saunu, whirlpool (krásné prostory), masáže (magickými horkými kameny, klasické), restauraci - kavárnu a konferenční místnost. Prague Centre Plaza podporuje také turistiku tělesně postižených. Umožňujeme bezbariérový přístup do pokojů a restaurace. S naší pomocí se tělesně postižení dostanou do solné jeskyně a sauny s whirlpoolem. Znalost mnoha cizích jazyků a výše uvedené podmínky podporují naše motto: "Svět bez bariér! ". V porovnání kvalita/cena jsme nejlepší hotel ve své kategorii!

HOTEL PRAGUE CENTRE PLAZA ubytování v hotelu

Krásné a rozlehlé pokoje jsou vybaveny: SAT/LCD-TV, trezorem, fénem, minibarem, zařízením pro přípravu kávy nebo čaje, sociálním zařízením a moderními prvky protipožární ochrany.

Gastronomie

Součástí hotelu je vlastní restaurace. Ubytovaní hosté si mohou vybrat z několika druhů stravování.

Okolí hotelu a Praha

Všechny hlavní pražské historické objekty jsou v pěší dostupnosti - Václavské náměstí 5 minut. Stanice metra I. P. Pavlova je 2 minuty a hlavní nádraží cca 10 minut pěšky. Pražské kongresové centrum je 8 minut od našeho hotelu v pěší vzdálenosti.

Rezervovat ubytování v HOTEL PRAGUE CENTRE PLAZA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah