ROYAL COURT HOTEL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Royal Court Hotel

Útulný tříhvězdičkový hotel Royal Court, který se nachází v samém srdci Nového Města, bude Vaším domovem během Vašeho pobytu v Praze. Royal Court Hotel je ideální pro relaxaci s rodinou nebo přáteli, ale také nabízí možnost pořádání svateb či konferencí pro malé skupiny. Nejbližší stanice metra je 5 minut chůze od hotelu a pěšky se na Václavské náměstí dostanete za pouhých 15 minut. Nedaleko se nachází mnoho restaurací s tradiční českou kuchyní a samozřejmě s českým pivem.

Royal Court Hotel

Útulný tříhvězdičkový hotel Royal Court, který se nachází v samém srdci Nového Města, bude Vaším domovem během Vašeho pobytu v Praze. Royal Court Hotel je ideální pro relaxaci s rodinou nebo přáteli, ale také nabízí možnost pořádání svateb či konferencí pro malé skupiny.

Přátelský personál recepce Vám pomůže s ubytováním se, dá tipy na výlety, rezervuje stůl v restauraci či podá informace o nejkrásnějších místech v Praze.

Snídaně formou bufetu Vás překvapí výběrem teplých jídel, pečiva, ovoce a zeleniny. Pokud budete odcházet brzy ráno a nebudete mít čas na snídani, můžete si předem objednat na recepci obědový balíček.

Po náročném dni si můžete dopřát thajskou masáž nebo zajít do sauny, kde si vychutnáte příjemnou atmosféru klidu a romantiky.

Pokud si chcete vzít svého domácího mazlíčka, vážícího méně než 15 kg, na dovolenou, jsme připraveni poskytnout Vám příležitost za malý poplatek. Na zavčasné požádání je pro Vás vyhrazeno hlídané parkoviště za příplatek.

Děkujeme Vám, že nekouříte v pokojích našeho hotelu!

ROYAL COURT HOTEL ubytování v hotelu

Každý pokoj je vybaven vším potřebným pro pohodlný pobyt: velkou pohodlnou postelí, plazmovou obrazovkou a DVD přehrávačem, čajovou soupravou, minibarem a trezorem. Bezplatné je bezdrátové připojení k internetu; televize jsou k dispozici ve všech pokojích. Úklid je denně, výměna ručníků a ložního prádla jednou za tři dny.

Recepce

non stop

Gastronomie

Royal Court Hotel nabízí široký výběr jídel a občerstvení na snídani. Milovníkům zdravé výživy jsou nabízeny čerstvé ovoce, musle a jogurt. Snídaně se podává od 7-30 do 10-30.

Okolí hotelu a Praha

Nacházející se v blízkosti historického centra Prahy, v 10 minut chůze od hlavních historických zajímavostí, tříhvězdičkový Hotel Royal Court Boutique Hotel je v zrekonstruované moderními metody budově 19. století.

Rezervovat ubytování v ROYAL COURT HOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah