BLACK HOLE - Jestřebí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Black Hole se nachází v obco Provodín, poblíž Máchova jezera. Umístění penzionu přímo vybízí k turistickým a sportovním aktivitám. Oblast v okolí Ralska, Kokořínské chráněné oblasti, Máchova jezera a okolí je propletená množstvím turistických i cyklistických tras. Nabízíme Vám pohodlné a kvalitní ubytování v poklidném místě na okraji obce Provodín.

U nás můžete zažít romantický víkend ve dvou, nebo s celou rodinou a přáteli. Můžete u nás oslavit narozeniny, uspořádat svatbu, nebo oslavit promoce. Pomůžeme Vám uspořádat firemní večírky, školení a mimopracovní aktivní pobyty pro pracovní, obchodní a managerské týmy. Naše vybavení a ubytování je vhodné pro školení zákazníků obchodních a dodavatelských firem. Prostory a prostředí je vhodné pro školy v přírodě a sportovní soustředění. Máchův kraj, Kokořínsko a Ralsko je nejlepším místem pro nenáročné cyklistické výlety v téměř rovinatém terénu. Pěší turistika s mnoha atraktivními cíly je vhodná pro méně zdatné turisty i pro vyznavače náročných tůr. Okolní lesy a stezky jsou přímo v dosahu a tak k nám můžete přijet třeba jen na houby a jiné lesní plody. Přijeďte se podívat, třeba jen na krátký výlet a dát si u nás něco dobrého v naší restauraci... ... rádi Vám vše předevedeme osobně.

BLACK HOLE ubytování v pensionu

Pokoje v přední části našeho penzionu jsou 4-lůžkové. Na pokojích je manželské lůžko s nočními stolky a lampičkami a dvě samostatná lůžka, dvě šatní skříněTV. Pokoje v zadní část jsou vícelůžkové, vybavené omyvatelnou podlahou. Jsou vybaveny jednoduše, ale účelně. Výbava je uzpůsobena k ubytování dětí. Všechny pokoje mají společné sociální zařízení.

Rezervovat ubytování v BLACK HOLE - Jestřebí

Nejbližší ubytování v Jestřebí a okolí

Ubytování Jestřebí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah