VILLA ŠIMÁK - Doksy

Více o pensionu

Popis ubytování

Villa Šimák se nachází v lázeňském městečku Staré Splavy, které jsou známé ozdravným vzduchem. Jedinečnost objektu je mimo jiné dána jeho umístěním u hráze Máchova jezera cca 100 m od výpustě.

Nově zrekonstruovaná Villa Šimák nabízí komfortní ubytování v překrásné krajině okolí Máchova jezera. Maximální kapacita Villy Šimák je 12–15 lůžek ve čtyřech dvoulůžkových nebo dvou apartmánech. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou a WC. Pro hosty je k dispozici celodenní kuchyňka, kde si mohou připravit občerstvení a venkovní terasa.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

VILLA ŠIMÁK ubytování v pensionu

Nabízíme ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích a apartmánech. Všechny pokoje i apartmány jsou vybaveny vlastní koupelnou a WC, a zařízeny tak, abyste měli maximální pohodlí. Celý vnitřní prostor budovy je nekuřácký. Domácí zvířata nejsou povolena.

Gastronomie

Hosté mají k dispozici plně vybavenou sdílenou kuchyň.

Okolí pensionu a Doksy

Okolí Máchova jezera nabízí svou ojedinělou atmosférou, borovými lesy a písečnými plážemi celoročně procházky, túry, cyklistické trasy, výlety a velké sportovní vyžití na vodě i na suchu. Villa Šimák je jen několik stovek metrů od přístaviště ve Starých Splavech, kde se můžete nalodit na okružní plavbu parníkem po Máchově jezeru. U přístaviště se nachází půjčovna šlapadel, veslic a dalších plavidel. Skvělé koupání je na nedaleké písečné pláži s aquaparkem. Pro aktivní pobyt jsou v okolí tenisové kurty, beachvolleyball, golfové odpaliště, půjčovna a škola windsurfingu, rekreační rybolov, ale také možnost projížďky na koních.

Rezervovat ubytování v VILLA ŠIMÁK - Doksy

Nejbližší ubytování v Doksech a okolí

Ubytování Doksy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah