HOSPŮDKA S PENZIONEM DŘEVĚNKA - Provodín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Stylová výletní hospůdka s penzionem DŘEVĚNKA a nevázanou atmosférou se uvelebila v Máchově kraji, nedaleko Máchova jezera v Provodíně. Spíše, než na městský komfort je dbáno na udržení stylu a příjemného pocitu "jako doma na chalupě", který je v harmonii s přirozenou krásou okolní krajiny a s romantikou Máchova jezera a chráněné skály Spící panna, které jsou v okolí.

Hospůdka s více jak stoletou historií je známá jako tradiční zastávka motorkářů, kolařů i výletníků, kteří se vydávají na cesty po Máchově kraji. Mimo tradiční skvělé jídlo a pití, příjemnou obsluhu a možnost pronajmutí k různým oslavám, je zde možno si zahrát šipky, fotbálek či pétanque, k dispozici je i jukebox s karaoke. Akce, které se zde již tradičně konají (moto srazy, „konečná“ pro bikery, trampská setkání, bigbítové i country zábavy) se setkávají vždy s velkým a příznivým ohlasem.

Parkování zdarma a bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

HOSPŮDKA S PENZIONEM DŘEVĚNKA ubytování v pensionu

Máme pro vás přichystány čtyři dvoulůžkové pokoje se společným sociálním zařízením (pánské i dámské toalety, pánská i dámská sprcha), jeden dvoulůžkový a jeden trojlůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením (sprcha, sedací vana, toaleta) a TV.

Gastronomie

Kapacita naší hospůdky je 70 lidí uvnitř (38 ve výčepu a 32 v klubovně) a mimo to letní zahrádka pro 90 lidí. Možnost objednání snídaně.

Okolí pensionu a Provodín

Hospůdka a penzion Dřevěnka se nachází ve známém a svou krásou proslulém Máchově kraji, který nabízí nádhernou přírodu, jezero a spoustu dalšího.

Rezervovat ubytování v HOSPŮDKA S PENZIONEM DŘEVĚNKA - Provodín

Nejbližší ubytování v Provodínu a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah