DLOUHYAPARTMAN - Jestřebí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Stylově zrekonstruovaný apartmánový dům se nachází v malebné vesničce Jestřebí s příjemnou atmosférou českého venkova. Umístění domu nabízí využití Máchova jezera (4 km) vyhlášené svými borovými háji. Milovníci turistiky a cykloturistiky využijí krásné terény Ralské pahorkatiny (10km), které překvapí množstvím cest a tras zarámované borovými lesy a pískovcovými skalními masivy. Vícefrekvatovanou a méně náročnou destinací avšek neméně krásnou krajinou nabízí nedaleké CHKO Kokořínsko (10km).

Stylově zrekonstruovaný objekt se nachází v malebné vesničce nedaleko Máchova jezera. Ubytovaným je k dispozici parkoviště, rozlehlá veranda, okrasná zahrada s altánem a grilem, venkovní stolní tenis, v letním období trampolína, dětské pískoviště, brouzdaliště... . Každý apartman je vybaven TV, kuchyňskou linkou (s lednicí, varnou deskou, rychl. konvicí, nadobím, ...), vlastním soc. zařízením se sprchou a WC. V chodbičce každého z apartmánu je k dispozici prostorná skřín. U čtyřlůžkových apartmanů je samostatná ložnice. Ubytovaným je k dispozici společenská místnost, pro nejmenší dětský koutek přímo v domě.

DLOUHYAPARTMAN ubytování v apartmánu

Každý apartmán má vlastní kuchńku (kuchyňský kout), ložnici, vstupní halu a vlastní sociální zařízení, včetně sprchy.

K dispozici je plně vybavený kuchyňský a jídelní koutek (2 plotýnkový vařič, rychlovarnou konvici, lednici s malým mrazáčkem, nádobí a jídelní set) v každém apartmánu k dispozici TV, u čtyřlůžkových apartmanů samostatná ložnice. Každý z apartmánů má vlastní sociální zařízení se sprchou a WC, ve vstupní hale každého z apartmanů je k dispozici prostorná skříň a dostatek úložných prostor.

Recepce

Po - Ne: 07:00 - 22:00 hod.

Gastronomie

Vaření vlastní.

50m - Koloniál U Najmanů... . poskytuje základní nabídku potravin, nápojů, ovoce a zeleniny a kromě výše uvedeného i denní tisk.

200m - Stylová restaurace Hostinec na Rychtě vzdálený 200m od objektu - viz.

Okolí apartmánu a Jestřebí

Dům se nachází v malé vísce nabízející příjemnou vesnickou atmosféru, kterou oceníte zejména za podvečerních procházek. Okolní krajina vyniká nádhernými borovými háji, množstvím malebných pískovcových skal a skalních městeček, jakož i množstvím rybníků a jezer. Kromě Máchova jezera doporučujeme objevit též lokalitu holandských rybníků vzdálených cca 6 km od objektu. Přírodní koupaliště: Máchovo jezero (5 km), Holany (6 km), Česká Lípa a Zákupy (10 km), Mšeno (20 km). Aquaparky: Česká Lípa (10 km), Liberec - Babylon (50 km), Děčín (50 km). erén (drobně zvlněná krajina) je zvláště vhodný pro turistiku a cykloturistiku či běžné rodinné výlety. Milovníkům inline bruslení je k dispozici bývalé letiště v Hradčanech (20 km) nebo cyklostezky v České lípě (10 km). Necelých 50 m od objektu se nachází bowlingové centrum. Nejbližší tenisové kurty je možné využít v Provodíně vzdálené cca 1,5 km dále v České Lípě (10 km) nebo v Doksech (10 km). Squash je k dispozici v České Lípě a Novém Boru (20 km).

Rezervovat ubytování v DLOUHYAPARTMAN - Jestřebí

Nejbližší ubytování v Jestřebí a okolí

Ubytování Jestřebí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah