PENZION U LÍPY - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Lípy má pro vás útulné, nově zrekonstruované pokoje. Ubytujeme pár, velkou rodinu i partu přátel až do 30ti osob. Kolem chalupy je uzavřený areál s bazénem a hřišti, bezpečné prostředí pro zábavu vaši i vašich dětí. V naší restauraci vám zajistíme také stravování.
Na dovolené je potřeba si především dobře odpočinout. Víme, že kvalitní postelí a útulným pokojem to začíná. Naši hosté mají obzvláště rádi příjemný, uzavřený areál kolem našeho penzionu. Vaše děti si mohou v bezpečí hrát u bazénu nebo na hřišti, na dohled od stinného posezení kolem grilu pro vás a vaše přátele.
Umíme také uspořádat menší oslavu nebo svatbu třeba pro 30 hostů. Naše učebna vám poskytne zázemí pro kurz i sportovní akci. Rádi k nám jezdí hosté na jógové víkendy, taneční kurz, nebo wellness víkend s kosmetikou. Hodně využívaný je náš vlastní tenisový kurt. Máme i uzamykatelnou garáž na kola, ping-pong a kulečník. Nově jsme pro Vaše děti připravili nové skluzavky, houpačky, trampolínu a venkovní lego hernu. Samozřejmostí už je dnes wi-fi po celém domě.

PENZION U LÍPY ubytování v pensionu

Nabízíme dvoulůžkové, tří- i čtyřlůžkové pokoje, menší apartmán s kuchyňkou pro rodinu i větší pro celou partu. Většinou s koupelnou, pro několik dvoulůžkových pokojů máme koupelnu společnou. Celkem ubytujeme 22 hostů v pokojích dle vaší volby a až 8 v samostatném apartmánu.

Gastronomie

Rádi vám uvaříme snídani, večeři, nebo poskytneme polopenzi v naší hospůdce.
Na soukromé akce, oslavy a svatby zajistíme kompletní catering.

Okolí pensionu a Liberec

Máchův kraj není jen Máchovo jezero. Krásné koupání nebo plážové sporty můžete doplnit výlety pěšky, na kole nebo na koni, návštěvou hradů a zámků, ZOO, nebo třeba golfem.

Rezervovat ubytování v PENZION U LÍPY - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah