PENZION POD ČEŘÍNKEM - Mirošov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nový stylový penzion (kolaudace duben 2019) je vzdálen 8 km od Jihlavy v malebné obci Mirošov. Okolí penzionu nabízí krásnou přírodu, louky a pastviny. Ideální místo pro odpočinek a načerpání nové energie. Milovníci houbaření si přijdou na své v okolních lesích. Pro děti lze domluvit projížďku na koních. Na 1,5 km vzdálené sjezdovce si může zalyžovat jak zdatný lyžař tak začátečník. Hostům je k dispozici kompletně vybavený apartmán se dvěma ložnicemi. Pro děti je připraven dětský koutek a postýlka. V kuchyni hosté naleznou veškeré nádobí, horkovzdušnou i mikrovlnou troubu a plynovou varnou desku. Na sezonu 2020 bude pro hosty připravena krytá pergola s grilem a posezením. Pro děti lanovka, pískoviště, skluzavka, kolotoč, houpačka, prolézačky a bazén. V případě zájmu je možnost přichystat bohatou snídani, nebo polopenzi. Penzion se nachází v jižní části přírodního parku Čeřínek, který je významným turistickým místem jihlavska. Po žluté turistické značce, které prochází těsně okolo penzionu dojdete po cca 1,5 km na vrchol Čeřinku (761 m. n. m.) Zde se nalézají dvě restaurace a lyžařský vlek.

PENZION POD ČEŘÍNKEM ubytování v apartmánu

2 ložnice. V první ložnici je jedna manželská postel a jedna patrová postel. Ve druhé ložnici je jedna manželská postel a dvě jednolůžka. Dále je k dispozici velká kuchyně společně s obývacím pokojem (40m2). V celém objektu je pokrytí Wi - Fi. V obývacím pokoji velká Smart LED televize a Hi - Fi věž.

Gastronomie

Možnost snídaně, případně polopenze. Nejbližší restaurace je 1,5 km.

Okolí apartmánu a Mirošov

Na 1,5 km vzdálené sjezdovce si může zalyžovat jak zdatný lyžař tak začátečník. Okolí penzionu nabízí krásnou přírodu, louky a pastviny. Ideální místo pro odpočinek a načerpání nové energie. Milovníci houbaření si přijdou na své v okolních lesích. Penzion se nachází v jižní části přírodního parku Čeřínek, který je významným turistickým místem jihlavska. Po žluté turistické značce, které prochází těsně okolo penzionu dojdete po cca 1,5 km na vrchol Čeřinku (761 m. n. m.) Zde se nalézají dvě restaurace a lyžařský vlek.

Rezervovat ubytování v PENZION POD ČEŘÍNKEM - Mirošov

Nejbližší ubytování Mirošov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah