VILLA EDEN - Jihlava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Villa Eden nabízí moderní ubytování v kllidné části Jihlavy.

Hotel Villa Eden má ubytovací kapacitu 46 lůžek a je zaměřen na skupinovou, individální, ale i rodinnou turistiku. Nachází se v klidné části města a zároveň jen pár minut od historického centra. Disponuje třemi konferenčními místnostmi pro 80, 44 a 22 osob, které lze využít pro firemní či soukromé akce, školení či jednání. Součástí hotelu je bar, kavárna a vinárna. Dále hotel nabízí široké spektrum masáží. Parkování na hotelovém parkovišti zdarma. Domácí mazlíček po domluvě, za poplatek. Samozřejmostí je wifi připojení k internetu v celém hotelu.

VILLA EDEN ubytování v hotelu

Celková kapacita hotelu je 46 lůžek ve 23 dvoulůžkových pokojích. Na každém pokoji je TV, minibar, rychlovarná konvice a vlastní koupelna se sprchovým koutem / vanou a WC. Wifi připojení k internetu zdarma.

Recepce

Otevírací doba recepce je od pondělí do pátku 7:00 - 21:00, víkendy 8:00 - 17:00.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně ve formě bufetu. Součástí hotelu je bar, kavárna a vinárna, restaurace jsou v dochozí vzdálenosti od hotelu.

Okolí hotelu a Jihlava

Město Jihlava leží v samém centru Českomoravské vrchoviny. Jihlavské rozsáhlé náměstí spolu s přilehlými uličkami tvoří základ jihlavské městské památkové rezervace. Panoramatický rozhled na město a okolí poskytuje vyhlídková věž kostela sv. Jakuba nebo Brána Matky Boží. K dobrodružství láká prohlídka jihlavského podzemí a děti určitě nadchne návštěva ZOO (1,9 km) nebo Vodního ráje.

Rezervovat ubytování v VILLA EDEN - Jihlava

Nejbližší ubytování v Jihlavě a okolí

Ubytování Jihlava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah