PENZION DAVID - Třešť

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Apartmány David nabízí cenově přijatelné ubytování v moderně vybavených apartmánech historického domu, který se nachází v bývalé židovské čtvrti města Třeště, 20 km od dálnice Praha-Brno a jen 12 km od historické Telče. Genius loci tohoto historického objektu jsme umocnili citlivou rekonstrukcí se zachováním historických prvků jako jsou klenuté stropy, vnitřní kamenné portály, dřevěné podlahy a malé schránky ve vstupních dveřích tzv. mezuzy. Věříme, že spojením historického kouzla minulých let s moderním vybavením penzionu se nám podařilo vytvořit koncept s vysokým stupněm funkčnosti a přátelsky-rodinné atmosféry, který je zdrojem vnitřní pohody duše pro každého návštěvníka.

Pro romantické toulky okolím Třeště jsme pro vás připravili možnost zapůjčení horských kol s cyklistickou mapou a pro milovníky koní vyjížďky pod vedením instruktorů v blízkém ranči. Po náročném fyzickém výkonu si můžete dopřát občerstvení v pizza bistro & . 34; Muja& . 34; .

PENZION DAVID ubytování v pensionu

Můžete vybrat z různých typů apartmánů, vždy se satelitní TV, WIFI, vlastním kuchyňkou a sociálním vybavením. Apartmány byly nedávno citlivě rekonstruovány se zachováním architektury minulých let jako jsou klenuté stropy, vnitřní kamenné portály, dřevěné podlahy a malé schránky na vstupních dveřích tzv. mezuzy. Naším záměrem bylo spojení těchto hodnot s moderním vybavením penzionu s cílem vytvoření konceptu s vysokým stupněm funkčnosti a přátelsky-rodinné atmosféry.
Apartmán rodinný A1 pro 4-6 osob, 2 + kk, celková plocha 65 m2. Apartmán standard A2 pro 2-3 osoby, 1 + kk, celková plocha 35 m2. Apartmán komfort A3 pro 3-4 osoby, 2 + kk, celková plocha 42 m2. V každém apartmánu je jedna manželská postel 180×200 cm a jednotlivá lůžka 90×200 cm. Druhý pokoj apartmánu tvoří jídelna a spaní pro ostatní osoby. Součástí každé kuchyňky je elektrický nebo plynový vařič, elektrická trouba (pouze v A1), nerezový dřez, lednice, mikrovlnka, rychlovarná konvice a kuchyňské nádobí. Topení ve všech apartmánech je ústřední plynové s ohřevem teplé vody a v A3 s elektrickým boilerem. Každý apartmán má vlastní WC a koupelnu se sprchou (v A1 s vanou).

Gastronomie

Penzion David nabízí cukrářské speciality v nově otevřené cukrárně v přízemí penzionu.

Okolí pensionu a Třešť

V samém sousedství se nachází rodný dům A. Schumpetera (dnešní muzeum Vysočiny s infocentrem), ca 50 m je zachovalá původní synagoga (dnešní muzeum Franze Kafky) a ca100 m je kostel Svaté Kateřiny Sienské, původně založený jako německý luteránský chrám. Pro romantické toulky okolím Třeště jsme pro vás připravili možnost zapůjčení horských kol s cyklistickou mapou a pro milovníky koní vyjížďky pod vedením instruktorů v blízkém ranči. Po náročném fyzickém výkonu si můžete dopřát osvěžující sprchu nebo vanovou lázeň v objektu penzionu David z přírodních vodních zdrojů blízkého kopce Špičáku s nadmořskou výškou 732 m.

Mírně zvlněné lesní terény Vysočiny jsou vhodné pro turisty a cyklisty, v zimě pak pro běžkaře. Lesní rybníky (Velký a Malý pařezák) a zatopené lomy (Čenkov, Řídelov a Horní Cerekev) nabízí romantické koupání uprostřed přírody. Pro houbaře jsou lesy kolem Třeště přímo rájem. Město Třešť je známo coby město betlémů, neboť v době vánoc se v mnoha domácnostech staví velké betlémy, které jsou přístupné veřejnosti, některé i po celý rok.

Apartmány jsou lokalizovány v centru města s parkovištěm pro ca 15 aut v proluce mezi domy. V sousedství je samoobsluha potravin, cukrárna a několik restaurací a hospůdek.

Rezervovat ubytování v PENZION DAVID - Třešť

Nejbližší ubytování v Třešti a okolí

Ubytování Třešť

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah