WELLNESS HOTEL HARMONVY - Třešť

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness hotel Harmony nabízí luxusní ubytování v moderně zařízených pokojích.

Hotel HARMONY poskytuje ubytování v jedinečně navržených a klidných pokojích. Užijte si dokonalého ubytování v historické budově a veškerého komfortu, který je Vám k dispozici. Náš hotel je určen pro všechny, kteří ocení moderní styl, kvalitní a profesionální služby v příjemném a klidném prostředí Vysočiny. Díky své poloze je ideálním místem pro firemní a společenské akce, svatby, rodinné oslavy apod. , tak i relaxační pobyty pro dva i pro rodiny s dětmi.

Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností jedné nebo dvou přistýlek. Ve všech hotelových pokojích je kladen důraz na vysoký standard a originální design. Pokoje byly navrženy tak, aby spojovaly potřebnou funkčnost s nejvyšším komfortem. Každý pokoj je vybaven minibarem, TV s plochou obrazovkou a rádiem, moderním stylovým nábytkem, vysokorychlostním kabelovým připojením na internet + wifi, hlídané parkování.

Luxusně navržené koupelny jsou vybaveny sprchovými kouty nebo vanou. Najdete zde moderní vybavení včetně fénu na vlasy.

Teplotu pokojů lze individuálně regulovat dle požadavků hosta. V pokojích nejvyšší řady je pro větší komfort našich hostů klimatizace, sedací souprava, možnost přípravy kávy a čaje, možnost bezpečnostního trezoru.

Přístup do pokojů je prostřednictvím elektronické karty.

WELLNESS HOTEL HARMONVY ubytování v hotelu

Stylově a komfortně navržené pokoje s důrazem na vysoký standard a originální design, s možností jedné nebo dvou přistýlek, minibar, TV s plochou obrazovkou a rádiem, psací stůl, kufrbox, vysokorychlostní internet + WIFI, klimatizací, soc. zařízení s bidetem, rohovou vanou nebo prostornou sprchou, fénem a župany. Možnost přípravy kávy a čaje. Možnost posezení na terase. V ceně je zahrnuta snídaně formou švédského stolu.

Recepce

po - ne: 10:00 - 19:00

Gastronomie

Hotelová restaurace je součástí objektu.

Okolí hotelu a Třešť

Hotel se nachází v centru města Třešť. V blízkosti můžete najít pramen řeky Moravské Dyje.
Nedaleko se nachází historické centru města Telč a golfový resort.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL HARMONVY - Třešť

Nejbližší ubytování v Třešti a okolí

Ubytování Třešť

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah