ZÁMEK TŘEŠŤ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

​Zámek Třešť nabízí unikátní ubytování, které v sobě propojuje styl a architekturu. Ubytujte se ve zcela nových zámeckých pokojích v hlavní budově. V nabídce naleznete 32 pokojů v kategoriích apartmán, deluxe a superior. Chcete mít zámek stále nadosah a vyhovuje Vám ubytování v jednodušších pokojích kategorie economy? Rezervujte si pokoje v zámecké depandanci 50 m od zámecké budovy.
V našem Zámeckém wellness si můžete vybrat z mnoha regeneračních procedur, které probudí vaše tělo z únavy a pozitivně naladí vaše myšlenky.
Domácí zvířata jsou povolena pouze ve speciálních pokojích v dependanci.

Gastronomie

Užijte si atraktivní prostředí a komfort zámeckého lobby baru. Ten je tematicky zaměřený na populární drink Gin & tonic. Uvelebte se v pohodlných křeslech a vychutnejte si skleničku vašeho oblíbeného nápoje, oroseného plzeňského piva nebo se zastavte na šálek lahodné kávy či domácí limonády.
Návštěva restaurace Franze Kafky je skutečným gurmánským zážitkem. Hotelovým hostům a návštěvníkům Zámku Třešť nabídne českou kuchyni z období ze začátku 20. století, avšak v moderním a netradičním pojetí. Součástí restaurace je i privátní salonek Franze Kafky a letní terasa na zámeckém nádvoří.
Zažijte pohodové posezení pod širým nebem s plným piknikovým košem v nádherném zámeckém parku.

Okolí hotelu a Třešť

Zámek Třešť se nachází v rozsáhlém 16 ha zámeckém parku, který je obklopen rybníky a zalesněnými kopci Českomoravské vrchovin. Leží pouhých 15 km od Telče (UNESCO) a 19 km od Jihlavy.

Rezervovat ubytování v ZÁMEK TŘEŠŤ

Nejbližší ubytování v Třešti a okolí

Ubytování Třešť

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah