HOTEL RAVEX - Turnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Bohemia Inn Hotel
se nachází několik minut od centra města  v blízkosti rozlehlého parku, na který navazuje údolí řeky Jizery. Od hotelu  vede řada dobře značených  stezek, které lze využít jak  pro turistiku, tak i pro výlety na horských kolech. V hotelu  je 1 jednolůžkový pokoj, 19 dvoulůžkových pokojů, 1 třílůžkových pokoj, 1 čtyřlůžkový pokoj. Všechny pokoje mají koupelnu se sprchou a fénem a hotelovou kosmetikou zdarma, TV+SAT zdarma, Wi-Fi zdarma, minibar. Pro naše hotelové hosty je snídaně v  ceně pokoje. Pro ostatní hosty snídaně formou bufetu stojí 199 CZK. Součástí naší recepce je také lobby bar, který je pro vás otevřený každý den. To vše a mnoho dalšího čeká jen na vás.

Bohemia Inn Hotel
se nachází několik minut od centra města v blízkosti rozlehlého parku, na který navazuje údolí řeky Jizery. Od hotelu  vede řada dobře značených  stezek, které lze využít jak  pro turistiku, tak i pro výlety na horských kolech.
Turnov samotný je centrem jednoho  z nejkrásnějších koutů naší republiky –  Českého ráje  a má výhodnou polohu jako výchozí bod pro výlety do blízkého okolí.   Spoustu možností bohatého turistického i kulturního vyžití dává množství přírodních zajímavostí (Hruboskalské skalní město, Klokočské a Betlémské skály, Suché skály, Drábské světničky…),   zámků (Sychrov, Hrubý Rohozec, Hrubá Skála, Dětenice, Mnichovo Hradiště…),   hradů (Kost, Valdštejn…), zřícenin (Trosky, Frýdštejn, Zbirohy, Rotštejn, Valečov, Vranov…). Navštívit můžete také mnohá muzea, objekty lidové architektury, židovské a církevní  památky nebo technické památky. Liberec je vzdálen pouze 20 minut jízdy autem.  

V hotelu  je 1 jednolůžkový pokoj, 19 dvoulůžkových pokojů, 1 třílůžkových pokoj, 1 čtyřlůžkový pokoj. Všechny pokoje mají koupelnu se sprchou a fénem a hotelovou kosmetikou zdarma, TV+SAT zdarma, Wi-Fi zdarma, minibar.

Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Hostům je k dispozici výtah.

Hotelovým hostům je k dispozici kolárna a parkoviště.

Check in: od 15.00 hodin do 22.00 hodin*
Check out: do 10.00 hodin*
*po domluvě možno i jinak.

Hotel je přátelský k  domácím mazlíčkům.

 

Pro naše hotelové hosty je snídaně v  ceně pokoje. Pro ostatní hosty snídaně formou bufetu stojí 199 CZK.

 

Součástí naší recepce je také lobby bar, který je pro vás otevřený každý den.

 

Firemní akce

Poskytneme Vám zázemí dle Vašich individuálních potřeb.

Kromě  jednacích a školících prostor  nabízíme také  technické vybavení  pro nejrůznější druhy  školení, jazykové kurzy, semináře, prezentace, tréninkové programy a podobně.

Samozřejmostí je poskytnutí ubytování účastníkům školení a celodenního stravování v požadovaném rozsahu.

Dále můžete využít našich kongresových a restauračních prostor pro večerní zábavu, raut apod.

 

To vše a mnoho dalšího čeká jen na vás.

 

HOTEL RAVEX ubytování v hotelu

V hotelu  je 1 jednolůžkový pokoj, 19 dvoulůžkových pokojů, 1 třílůžkových pokoj, 1 čtyřlůžkový pokoj. Všechny pokoje mají koupelnu se sprchou a fénem a hotelovou kosmetikou zdarma, TV+SAT zdarma, Wi-Fi zdarma, minibar.

 

Pokoje Superior Deluxe nabízí:

26 m² přístup na internet zdarma - Wi-Fi SAT TV (LCD) zatemňovací závěsy hotelový telefon s přímou provolbou minibar set na kávu / čaj s  rychlovarnou konvicí zdarma koupelna se sprchovým koutem a fénem koupelnová kosmetika zdarma nekuřácké prostředí trezor psací stůl a křeslo přenosný ventilátor domácí mazlíčci vítáni

Na vyžádání vám zajistíme:

přistýlku dětskou postýlku žehlící set praní vašeho prádla snídani na pokoj

Recepce

Recepce je pro Vás otevřena od 6:00 do 18:00 hodin. Check in a Check out jsou možné i mimo otevírací dobu recepce.

Okolí hotelu a Turnov

Turnov samotný je centrem jednoho  z nejkrásnějších koutů naší republiky –  Českého ráje  a má výhodnou polohu jako výchozí bod pro výlety do blízkého okolí.   Spoustu možností bohatého turistického i kulturního vyžití dává množství přírodních zajímavostí (Hruboskalské skalní město, Klokočské a Betlémské skály, Suché skály, Drábské světničky…),   zámků (Sychrov, Hrubý Rohozec, Hrubá Skála, Dětenice, Mnichovo Hradiště…),   hradů (Kost, Valdštejn…), zřícenin (Trosky, Frýdštejn, Zbirohy, Rotštejn, Valečov, Vranov…). Navštívit můžete také mnohá muzea, objekty lidové architektury, židovské a církevní  památky nebo technické památky. Liberec je vzdálen pouze 20 minut jízdy autem.

Rezervovat ubytování v HOTEL RAVEX - Turnov

Nejbližší ubytování v Turnově a okolí

Ubytování Turnov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah