PENZION POD HLAVATICÍ - Turnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion pod Hlavaticí naleznete přímo na začátku Zlaté stezky Českého ráje. Penzion rodinného typu se nachází pod Hlavatickou rozhlednou a cca 1 kilometr od hradu Valdštejn. Penzion nabízí ubytování až 27 hostům ve dvou až čtyř lůžkových pokojích a jednom apartmánu.

Ubytovaní hosté mohou využít široké nabídky masáží poskytovaných na objednávku přímo na penzionu, dále pak pro zdatnější hosty nabízíme projížďky na koních po Českém ráji. Z oken většiny pokojů je nádherný panoramatický výhled na celé okolí města Turnova a při jasném počasí lze dohlédnout až na rozhlednu Kozákov.

V letních měsících si tento výhled mohou užít také výletníci, kteří prochází po cestě kolem penzionu a mohou využít možnost venkovní terasy, který nabízí odpočinek a posílení do dalších cest. Součástí terasy je také dětské hřiště, které Vaše děti rozhodně ocení. Využijte ubytování v Českém ráji na maximum společně s penzionem Pod Hlavaticí.

PENZION POD HLAVATICÍ ubytování v pensionu

Penzion je vybaven různými druhy pokojů, ze kterých si vybere pár i velká rodina. Nabízíme pokoje dvoulůžkové s oddělenými lůžky nebo s manželskou postelí, třílůžkové a také čtyřlůžkové pokoje. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC, LCD televizi a minibar. Možnost lednice na pokojích (za poplatek).

Speciálním pokojem je rodinný apartmán, který má k dispozici vlastní balkón s úžasným výhledem do okolí, manželské postele a přepážkou oddělený prostor s křesílky a stolkem pro příjemné posezení. K dispozici rovněž LCD televize a minibar.

Gastronomie

Stylově zařízená restaurace s kapacitou až 60 míst, pódiem s křesílky pro příjemné posezení u kávy či čaje a volným připojením k internetu. Pro děti je k dispozici dětský koutek.

Restaurace disponuje pivnicí s velkoplošnou LCD televizí pro sledování sportovních přenosů a bar ve dřevěném stylu. Vše laděno do domáckého, útulného stylu. Restaurace je svou polohou ideální k pořádání rodinných oslav, svatbám, firemním akcím či romantickým večeřím ve dvou. Několikrát do roka pořádáme také taneční večery.

Okolí pensionu a Turnov

Český ráj je jako stvořený pro romantickou i rodinnou dovolenou. Co by kamenem dohodil do hor, do měst i za historií. CHKO Český ráj se řadí k nejstarším chráněným krajinným oblastem v ČR. Skály, hluboké lesy a výhledy široko do překrásné krajiny. To vše najdete právě v Českém ráji.

Rezervovat ubytování v PENZION POD HLAVATICÍ - Turnov

Nejbližší ubytování v Turnově a okolí

Ubytování Turnov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah