APARTMÁNY, STUDIA A DOMEK U KARLA - Turnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Plánujete dovolenou v Českém ráji s rodinou nebo partou přátel? Nabízíme Vám ubytování, které splní vaše požadavky na cenově dostupné ubytování. Český ráj je atraktivní lokalitou s bohatou historií a kulturou, s krásnou rozmanitou krajinou a množstvím přírodních krás.

Najdete zde rozsáhlá skalní města, přírodní zajímavosti, úchvatné hrady a zámky, velký počet muzeí a unikátní je i síť rozhleden a vyhlídek.

Příznivci aktivního odpočinku mají k dispozici desítky kilometrů turistický tras, cyklotras a dráhu pro in-line bruslení dostupnou do 10 minut chůze v údolí Dolánky. Milovníci vodních sportů si mohou pobyt zpestřit vodáckým výletem na řece Jizeře.

Relaxovat můžete u bazénu s lehátky a slunečníky. Rádi přivítáme rodiny s dětmi, kterým můžeme nabídnout hřiště s pískovištěm a dětský bazén. Nedaleké okolí apartmánů a studií s rozsáhlým parkem navazujícím na údolí řeky Jizery vám umožní rekreaci s dětmi v prostředí krásné přírody s vybavenými dětskými hřišti.

Apartmány, studia a domek jsou součástí Hotelu Karel IV. , celková kapacita je 38 lůžek.

Poloha v Turnově "Srdci Českého" ráje zaručí našim hostům příjemné a nerušené prožití pobytu.

Český ráj je atraktivní lokalitou s bohatou historií a kulturou, s krásnou rozmanitou krajinou a množstvím přírodních krás. Najdete zde rozsáhlá skalní města, přírodní zajímavosti, úchvatné hrady a zámky, velký počet muzeí a unikátní je i síť rozhleden a vyhlídek. Příznivci aktivního odpočinku mají k dispozici desítky kilometrů turistických tras a cyklotras a dráhu pro in-line bruslení dostupnou do 10 minut chůze od apartmánů v údolí Dolánky. Milovníci vodních sportů si mohou pobyt zpestřit vodáckým výletem na řece Jizeře. Relaxovat můžete u bazénu s lehátky a slunečníky. Rádi přivítáme rodiny s dětmi, kterým můžeme nabídnout hřiště s pískovištěm, dětský bazén, v blízké restauraci trampolínu, dětské sedačky a menu. Nedaleké okolí s rozsáhlým parkem a údolím řeky Jizery vám umožní rekreaci s dětmi v prostředí krásné přírody s vybavenými dětskými hřišti. K dispozici je parkoviště v nočních hodninách uzamčené a kolárna.

APARTMÁNY, STUDIA A DOMEK U KARLA ubytování v apartmánu

Našim hostům nabízíme tyto možnosti ubytování:

- ve čtyřlůžkových apartmánech ** (38m2) - apartmány mají 2 ložnice, jidelnu s TV+ SAT a kuchyňku. V každé ložnici jsou dvě pevná lůžka a odkládací skříň. V jídelně je jídelní stůl se čtyřmi židlemi a rozkládací křeslo. Kuchyňka je vybavená dvouplotýnkovou varnou deskou, lednicí, rychlovarnou konvicí a základním vybavením. Apartmán má vlastní sociální zařízení (sprchu a WC).

- ve čtyřlůžkových studiích** (35m2) - studio je pokoj se čtyřmi pevnými lůžky, jídelním koutem a kuchyňkou. Kuchyňka je vybavená dvouplotýnkovou varnou deskou, lednicí, rychlovarnou konvicí a základními kuchyňskými potřebami. Na pokoji je TV/SAT a pokoj má vlastní sociální zařízení (sprchu a WC).

- ubytování v domku je určeno pro nenáročné klienty, vhodné pro skupiny do 12 osob – k dispozici je 6 jednoduše vybavených dvoulůžkových pokojů s nočními stolky a odkádací skříní. Ve společenské místnosti s TV+SAT je velký stůl se židlemi, kuchyň je vybavena lednicí čtyřplotýnkovou varnou deskou, mikrovlnnou troubou, myčkou na nádobí a kuchyňskými potřebami. V přízemí je společné sociální zařízení (WC + sprcha - oddělená pro ženy a muže).

Hosté si mohou při příjezdu objednat snídaně i večeře a dále mají možnost využít restaurace (pizzerie), která je v bezprostřední blízkosti.

Recepce

Hosté se budou při příjezdu hlásit na recepci Hotelu Karel IV.

Nástup k ubytování: po 15.00 hodině

Opuštění pokoje: do 10.00 hodin

Po domluvě možno i jinak.

Gastronomie

Využijte širokou nabídku jídel blízké restaurace-pizzerie (80m) s trampolínou pro děti a s možností dokoupení snídaní i večeří.

Okolí apartmánu a Turnov

Apartmány, studia a domek u Karla

Plánujete dovolenou v Českém ráji s rodinou nebo partou přátel? Nabízíme Vám ubytování, které splní vaše požadavky na cenově dostupné ubytování. Český ráj je atraktivní lokalitou s bohatou historií a kulturou, s krásnou rozmanitou krajinou a množstvím přírodních krás.

Najdete zde rozsáhlá skalní města, přírodní zajímavosti, úchvatné hrady a zámky, velký počet muzeí a unikátní je i síť rozhleden a vyhlídek.

Příznivci aktivního odpočinku mají k dispozici desítky kilometrů turistický tras, cyklotras a dráhu pro in-line bruslení dostupnou do 10 minut chůze v údolí Dolánky. Milovníci vodních sportů si mohou pobyt zpestřit vodáckým výletem na řece Jizeře.

Relaxovat můžete u bazénu s lehátky a slunečníky. Rádi přivítáme rodiny s dětmi, kterým můžeme nabídnout hřiště s pískovištěm a dětský bazén. Nedaleké okolí apartmánů a studií s rozsáhlým parkem navazujícím na údolí řeky Jizery vám umožní rekreaci s dětmi v prostředí krásné přírody s vybavenými dětskými hřišti.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY, STUDIA A DOMEK U KARLA - Turnov

Nejbližší ubytování v Turnově a okolí

Ubytování Turnov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah