PENZION RUSTICO - Bohaté Málkovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nabízíme ubytování ve zcela nově vybudovaném rodinném penzionu v centru Bučovic. Kapacita penzionu je 20 maximálně 25 lůžek. Ubytování je vhodné zejména pro krátkodobý pobyt či firemní klientelu. Hosté mohou využít wellness s finskou saunou, párou, ochlazovacím bazénkem a krytým nerezovým bazénem o velikosti 10×4 . V případě zájmu rádi zajistíme uspořádání společenské i firemní akce v restauraci nebo v přilehlém vinném sklepě s možností posezení u krbu.

Zcela nově vybudovaný rodinný penzion, který je zařízen v moderním elegantním stylu, hostům dopřeje maximální komfort a pohodlí. Objekt penzionu je rozdělen na dva samostatné celky, a to část ubytovací, která se nachází v 2NP a část obslužnou v 1NP. V hlavní části je v prostorách přízemí situován hlavní vstup se vstupní halou a recepcí. Z recepce nalevo je vstup do restaurace s terasou, na kterou navazuje kuchyně pro přípravu snídaní, na vyžádání večeří. Napravo od vstupní haly s recepcí je situován relaxační prostor s parní a finskou saunou a nerezovým krytým bazénem. Přístup do 2 NP je možný jednak z recepce výtahem nebo krytým venkovním schodištěm. V podkroví se nachází sedm dvoulůžkových pokojů. V těsném sousedství objektu jsou k dispozici tři apartmány. Objekt včetně pokojů a apartmánů je klimatizovaný.

PENZION RUSTICO ubytování v pensionu

Sedm dvoulůžkových pokojů a tři apartmány jsou zařízeny v přírodním stylu. Všechny pokoje i apartmány jsou klimatizovány, vybaveny TV s plochou obrazovkou, možností wi-fi připojení k internetu, samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a WC. Apartmány jsou určeny pro dvě osoby, jsou vybaveny dvoulůžkem, plně vybavenou kuchyňskou linkou a jídelním koutem, sedací soupravou.

Recepce

dle objednání, příjezdů, na telefon

Okolí pensionu a Bohaté Málkovice

Připravili jsme pro Vás ubytování v centru Bučovic. Nejvýznamnější památkou Bučovic je renesanční zámek s působivým arkádovým nádvořím a kamennou kašnou. Bučovice jsou součástí regionu Ždánický les a Politaví, krajiny, která láká milovníky turistiky a cykloturistiky. V tomto kraji je možné se vydat za dobrodružstvím po stopách Napoleona. Bučovice leží na trase Brno-Uherské Hradiště. Brno je město se spoustou divadel, muzeí, galerií. Směrem na Uherské Hradiště je možné shlédnout hrad Buchlov, navštívit zámek Buchlovice, poutní místo Velehrad, přírodní park Chřiby. Vydáme-li se autem na sever, zavítáme do Moravského krasu. Příznivci folkloru se mohou vydat na jih, do Kyjova nebo skanzenu Strážnice.

Rezervovat ubytování v PENZION RUSTICO - Bohaté Málkovice

Nejbližší ubytování Bohaté v Málkověice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah