MODRÁ HORTENZIE - Archlebov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Modrá Hortenzie nabízí svým hostům velmipříjemné ubytování v obci Archlebov na Jižní Moravě.

Modrá Hortenzie, to je výjimečné ubytování ve stylových apartmánech, nově vybudovaných z objektu někdejšího statku stojícího v malebném jihomoravském Archlebově nedaleko folklórního centra Kyjov. Čekají zde na vás toulky okouzlující krajinou Moravského Toskánska, návštěvy mnoha zajímavých míst v okolí i výtečná vína z okolních vinohradů. Na výběr máte z 10 originálních dvou až pětilůžkových apartmánů s vlastní kuchyní, umožňující plnohodnotné samostatné stravování.

MODRÁ HORTENZIE ubytování v pensionu

Klimatizované apartmány Modrá Hortenzie sestávají z jedné nebo dvou ložnic, obývacího pokoje, kuchyňské části, moderní koupelny (sprchový kout, umyvadlo, sociální zařízení) a venkovní terasy s posezením. Přichystaný je hotelový textil s hygienickými potřebami i vysoušeč vlasů, do výbavy patří trezor na cennosti a nechybí Wi-Fi připojení k internetu zdarma. Při letním pobytu se osvěžíte v bazénu se slanou vodou. Celoročně si prohřejte tělo ve finské sauně.

Recepce

V našem penzionu nemámerecepci. Proto prosíme o domluvení se na orientačním čase příjezdu. Cca 30minut před příjezdem nás telefonicky kontaktujte. Děkujeme

Okolí pensionu a Archlebov

Kolem Archlebova jenespočet turistických tras plných rozhleden, hradů, zámků ale hlavně vinic. V našem penzionu máme přístřešek pro kola, nabízíme k pronájmuelektrokola a dostane se vám mnoho propagačních materiálů a turistických maps tipy na výlety. Za naším vínem se můžete vydat pěšky. Na kraji Archlebova setyčí zrekonstruovaná budova dřívějšího kulturního domu, vinařství SPIELBERG. Ochutnejte naše vína, která získávají svou chuť a barvu právě v okolíArchlebova. Poznejte jeho příběh a nechte se vtáhnout do kouzelné krajinyMoravského Toskánska.

Rezervovat ubytování v MODRÁ HORTENZIE - Archlebov

Nejbližší ubytování Archlebov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah