VILLASOLE - Bučovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Sole byl otevřen v roce 2006 po celkové rekonstrukci bytového domu. Penzion se nachází v centru města 50 metrů od náměstí.

Penzion Sole je příjemný a útulný penzion rodinného typu, který vám poskytne zázemí v jihomoravském městě Bučovice. Jeho poloha v těsném sousedství náměstí nabízí možnosti využití klasické nabídky služeb v centru města. Penzion Sole nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, které jsou moderně a komfortně vybaveny. V budově penzionu je v provozu útulná kavárna a pivnice s velkou LCD obrazovkou. K dispozici je také venkovní zahrádka s dětským hřištěm. Penzion Sole disponuje možností bezplatného parkování přímo u domu nebo pronájem garáže v objektu.

Pokoje jsou zařízeny v domácím stylu tak, aby se hosté cítili příjemně.

Penzion Sole byl otevřen v roce 2006 v nově zrekonstruovaném přízemí původně bytového domu. Dnes patří Penzion Sole ke standardní nabídce ubytovacích služeb ve městě Bučovice.

VILLASOLE ubytování v pensionu

Standardem na každém pokoji jsou koupelna se sprchovým koutem a WC, LCD TV s kabelovou televizí, Wifi připojením. Nabízíme 2× třílůžkový nebo 2× třílůžkový s přistílkou a nakonec 3× dvoulůžkový pokoj.

V penzionu je možné zapůjčení dětské postýlky za 150, -/den a rádi ubytujeme i vaše menší domácí mazlíčky taktéž za 150, -/den.

Gastronomie

Součástí penzionu je i kavárna a pivnice. V těsném sousedství jsou tři restaurace.

Okolí pensionu a Bučovice

Penzion Sole leží 29 km od Brna a 47 km od Mikulova. Slavkov u Brna leží pouhých 10 km a nabízí se možnosti využití golfového hřiště či návštěvy slavkovského zámku. Okolí nabízí nepřeberné množství možností, jak trávit odpočinkovou i aktivní dovolenou. Lyžařské vyžití v areálu Stupava vzdáleného 16 km, návštěva Velehradu a Archeoskanzenu s botanickou a sladkovodní expozicí Živá voda Modrá jen 28 km, Uherské Hradiště 36 km, spousta dalších turistických tras a cyklostezek například jižním směrem za vínem.

Rezervovat ubytování v VILLASOLE - Bučovice

Nejbližší ubytování v Bučovicích a okolí

Ubytování Bučovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah