HOTEL ARKÁDA - Bučovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Ubytování a restaurace v hotelu Arkáda Bučovice se nachází na strategickém místě na hlavní trase Brno - Uh. Hradiště - Zlín - Trenčín (SK), přímo v centru města Bučovice naproti zámku Bučovice. Hotel nabízí ubytování pro skupiny i jednotlivce v jedno, dvou i více lůžkových pokojích. Pokoje jsou vybaveny koupelnou a bezdrátovým internetovým připojením zdarma. Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Hotel Arkáda nabízí moderní ubytování v centru Bučovic pro návštěvníky, obchodníky, a také například pro vystavovatele, kteří se chystají na veletrhy do Brna. Jedná se o ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových i vícelůžkových pokojích.

Služby Hotelu Akráda:

31 pokojů (75 lůžek).

Recepce otevřena 24 hodine denně. Parkování u hotelu je zdarma a hlídáno bezpečnostní kamerou.

Dále hotel Arkáda nabízí služby hotelové nově rekonstruované restaurace: Moravská kuchyně, speciality a denní menu od 69Kč, kvalitní moravská vína - salonek - Restaurace je zařízena na snídaně, obědy a večeře pro skupiny a pro nejrůznější soukromé akce s kapacitou až pro 82 osob.

Konferenční centrum - Minishop na recepci (nealko i alko nápoje) - Wifi zdarma - Turistické informace - Přijímáme platební karty i Euro.

HOTEL ARKÁDA ubytování v hotelu

Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením se sprchou nebo vanou, TV se satelitem, bezdrátovým připojením k internetu.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Rezervovat ubytování v HOTEL ARKÁDA - Bučovice

Nejbližší ubytování v Bučovicích a okolí

Ubytování Bučovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah